Maca diskrecija UHAPSENA U BEOGRADSKOM HOTELU Otkriven cenovnik. MAJKA: Izbrukala me je za CEO ŽIVOT! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram, pixabay

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je danas u beogradskom hotelu zbog bavljenja prostitucijom.

Kako otkriva izvor Kurira, reč je o jednom biznismenu, a njena cena se kreće oko 400 evra za ceo vikend.

“Ranije je bila oko 600 evra za vikend, ali nije ni blizu cena elitnih prostitutki koje su poznate voditeljke i rijaliti učesnice. Za 400 evra ispunjava sve fantazije klijenta. Njene mušterije su uglavnom iz srednje klase, pa se obično nalaze petkom posle posla i odlaze u iznajmljeni stan na dan. U nedelju se njene obaveze prema klijentima završavaju i tada se rastaju”, otkriva dobro obavešten izvor Kurira.

Kako dalje navodi, posebnim klijentima voli da tokom odnosa peva svoje pesme.

Starletu su inače više puta hapsili zbog bavljenja prostitucijom, a tokom jednog učešća u rijalitiju 2017. godine, iz produkcije su platili kaznu umesto nje, kako ne bi otišla u zatvor.

Priznala da se bavi najstarijim zanatom

Maca Diskrecija je još u januaru 2017. godine priznala da se bavi najstarijim zanatom.

HRVATSKI JUTARNJI LIST: Ono što je Novak Đoković lukavo uradio Federeru posle finala je klasično nabijanje kompleksa!

– Kad sam shvatila da se i u pevačkom poslu sve vrti oko se*sa, rešila sam da batalim mikrofon, povučem se i da naplaćujem usluge se*sa. Moja cena je 500 evra, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate – pohvalila se starleta.

Ali njena sreća nije dugo trajala jer joj je biznis zapao u krizu u maju, kad je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja prostitucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

IMAO JE SAMO 11 GODINA: U stravičnom sudaru poginuo dečak, lekari se bore za život devojčice (8)

Majka besna

OBRUKALA ME ZA CEO ŽIVOT!

Macina majka Enesa Hodžić dva puta je pokušala da se ubije zbog nedoličnog ponašanja ćerke, koje se javno odrekla. Ranije za za Kurir je rekla da više ne želi da čuje za nju:

devojka

Foto: Printscreen/instagram

– Maca je jedna budaletina, izbrukala me za ceo život. Neću više da pričam o njoj, kao da ne postoji. Molim vas, nemojte me više zvati zbog te lude!

                 

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)