Luka Milivojević i Ramadani su hteli da naprave puč?

selektor

Foto: Tanjug

Milan Obradović, pomoćnik Mladena Krstajića, tvrdi da je tokom Svetskog prvenstva poznati menadžer Fali Ramadani pokušavao da “preuzme brigu” o igračima Srbije.

“Hteo je nekoliko reprezentativaca i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila”, rekao je Obradović u razgovoru za Informer.

MAJKA SARE VIDAK: Moje dete je klonulo, ne jede ništa, a dobilo je veoma opasnu cimerku

Krstajićev pomoćnik tvrdi da je Milivojević dao intervju engleskim novinarima kako bi ispalo da je sklonjen zbog Kritika na račun selektora, a ne zbog onoga što je radio u Rusiji.

fudbal

Foto: Fudbalski savez Srbije

“Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava. Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije”, tvrdi Obradović.

(Dnevne.rs/Izvor: b.92)