LEKARI HITNO OPERIŠU DARKA LAZIĆA: Pevača uveli u operacionu salu zbog UNUTRAŠNJEG KRVARENJA?!

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Lekari KBC Zemun odlučili su da operišu pevača Darka Lazića. Pevača su, kako Kurir saznaje, odveli u operacionu sali kako bi ga hitno operisali.

Još se ne zna kakvo je zdravstveno stanje Darka Lazića, da li se tokom noći pevačevo zdravstveno stanje pogoršalo ili je reč o planiranoj operaciji.

Kako saznajemo, Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenise pojedini mediji, pevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno.

Ispred bonice se nalazi otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i može da se čuje kako je rekao da su pevača odveli u operacionu salu.

POLICIJA PRONAŠLA TRAGOVE KOČENJA: Darko Lazić vozio pijan više od 100 na sat, pokušao da ZAKOČI kada je počeo da gubi kontrolu nad automobilom

Porodica zabrinuto čeka ispred KBC Zemun vesti o pevaču.
Podsetimo, pevač Darko Lazić (27) i dalje je u kritičnom stanju posle teške saobraćajne nesreće koju je u ponedeljak ujutru doživeo kod Pećinaca.

nesreća

Foto: Telegraf.rs, Printscreen/instagram/darkolazicofficial

Kako saznajemo, Laziću se zdravstveno stanje pogoršalo jer ima problema s plućima i bubrezima, a prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživeo je i teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/D.V/Nevena Mijušković )