LE PENOVA PORUČILA GRAĐANIMA SRBIJE: Vi ste VELIKA NACIJA, bežite od košmara EVROPSKE UNIJE (INFO)

Nacionalni front Marin Le Pen

Nacionalnog fronta Marin Le Pen, proteklog vikenda je postala pobednik regionalnih izbora u Francuskoj, a prema svim anketama ima najveće šanse da trijumfuje i na narednim predsedničkim izborima.

Ovo je i dobar povod da se podsetimo šta je Le Penova poručila građanima Srbije u prošlogodišnjem intervjuu za „Večernje novosti“. Ona je istakla da bi Srbi trebalo da odustanu od EU, jer su briselske integracije siguran put u bankrot.

Takođe, poručila je Srbima da ne nasedaju o pričama kako EU donosi mir u Evropi, s obzirom na to da između 1945. i 1973. nije bilo rata, a nije bilo EU.

Le Penovu je sramota zbog učešća Francuske u NATO bombardovanju SR Jugoslavije 1999. godine i zalaže se za istupanje zvaničnog Pariza iz Severnoatlantskog saveza.

Ona je istakla da Rusija ima ključnu ulogu u novom multiporalnom svetu i da je kontrateg američkoj hegemoniji. Ruski model je održiv, patriotski, štiti tradiciju i nacionalne vrednosti, odbija mondijalizam koji od trgovine pravi zakon iznad svih ostalih zakona. Današnja EU je postala crna rupa.

Le Penova nema dilemu: Srbi su velika nacija, kojoj su iskreni franucski nacionalisti bili i ostali prijatelji.

[adsenseyu1]                             [adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Srbin.info /novosti)