LAZUKIĆ NEGIRAO DA JE FIZIČKI NASRNUO NA SUPRUGU: Naataša je spremna na sve, da li je šminka i šta je istina utvrdiće sudski veštak

batine

Foto: Printscreen/TV Happy

Luka Lazukić negirao je u Jutarnjem programu “Hepi” televizije da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac. On ističe da nije bio u pritvoru i kaže da je sve ovo za njega samo ružan san.

– Nisam imao potrebu da dođem da se branim niti pravdam, već sam došao da dam glas za sve one koji su obmanjeni kao i ja – rekao je Lazukić i nastavio:

 Ja svoju suprugu nisam udario, ja svoju suprugu nisam vukao po podu njenog stana, ja svoju suprugu nisam udarao po rani od carskog reza… Te večeri došao sam kući i legao u krevet kada me je ona histerično probudila i počela da me udara. Raspravljali smo se i ja sam nastavio da spavam. Za vest da sam je tukao saznao sam kada sam bio u stanu kod svojih roditelja sa svojom ćerkom iz prvog braka. Ja sam Natašu prestao da volim onda kada sam shvatio da može ovako nešto da uradio – rekao je Lazukić kod Marića i objasnio da on nije bio privođen već da je samostalno otišao u policiju kada su ga pozvali:

JA SAM SVOJE OTPEVAO! Ovo je sve platforma za neki novi novac, za nekog novog Luku, za neku novu pesmu…

– Ja nisam bio priveden, već sam u policiju otišao sam negde oko 13 časova. U prvi mah nisam se javio policiji na telefon, jer su me novinari konstantno zvali – pokušavao je da se odbrani Luka  i da objasni kada su nastali problemi sa Natašom:

pevacica

Foto: Telegraf

– Naši problemi su nastaju kada se završio produženi medeni mesec. Kada sam seo sa svojom suprugom i pokušao da joj objasnim da moramo da spustimo loptu, da dolazi dete. Nema novca za bacanje i za histerije.Tada su počeli naši problemi.

-Ne želiš da budeš sa mnom jer nema dovoljno novca, ne moraš. Dok je bilo para bilo je i ljubavi. Ja samn davao novac za salaš, za renoviranje stana… Luka Lazukić ne duguje nikome , a kamoli kriminalcima koji sada jure moju suprugu i i dete  – rekao je Luka.

Svi gledaju u ono što poznata naslednica nosi: Supruga Željka Mitrovića objavila sliku ćerke Kristine (FOTO)

– Nataša je žena spremna na sve. Jedan dan ima modrice, drugi ih nema. Da li je šminka i šta je istina utvrdiće sudski veštaci. Neka ja budem žrtva obmane. Ponavljam, ja Natašu nisam udario, ja Natašu nisam razvlačio po podu stana, ja nisam tukao suprugu – rekao je Luka, koji se osvrnuo na izjavu Ace Lukasa.

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

– Lukasa ne znam. On je učinio to što je učinio i odgovarao je za to što je uradio. Ja nemam veze u tužilaštvu. Sam sam otišao u policiju bez prisustva advokata sam dao izjavu, istu potpisao, jer nemam čega da se plašim. Sedeo sam u dnevnoj sobi u stanu svojih roditelja sa ćerkom iz prvog braka kada me je drug pozvao i javio mi da su se pojavile informacije da sam pretukao Natašu – ispričao je Luka u jutarnjem programu kod Marića.

(Dnevne.rs/izvor:Telegraf.rs)