KUKASTI KRST I TRI PRSTA: Mladić sa “diskutabilnom” tetovažom, pred Amfilohijem plivao za ČASNI KRST u Podgorici!? (FOTO)

krst

Foto: Tanjug/AP

Fotografija je uslikana u Podgorici, a na joj se jasno vidi da jedan od učesnika ima neobičnu tetovažu na grudima

Juče se širom regiona prilivalo za Časni krst, pošto pripadnici Srpske pravoslavne crkve obeležavaju Bogojavljenje. Iz država bivše Jugoslavije stižu brojne fotografije i snimci sa ovih manifestacija, a fotografija jednog mladića iz Podgorice je privukla veću pažnju nego ostale. Zapravo, detalj na njoj je izazvao temeljnu diskusiju.

Fotografija je nastala u glavnom gradu komšijske države, a na njoj se jasno vidi da jedan od učesnika ima neobičnu tetovažu na grudima.

U pitanju je svastika ili kukasti krst, koji spada u jedan od simbola nacista. Oni su taj simbol koristili tokom čitave svoje vladavine, a posebno je obeležio Drugi svetski rat.

OŠTAR ODGOVOR RUSIJE NA PRITISKE ZAPADA: Vladimir Putin ujedinjuje Srpsku i Kosovo sa Srbijom do 2022. godine

Unutar tog velikog kukastog krsta se nalaze još četiri manja, a ovaj momak je čitavu nesvakidašnju sliku dodao i spojena tri prsta, kao simbol pravoslavlja.

Foto: tanjug/AP

U neposrednoj blizini ovog mladića se nalazi i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, za kojeg se vezuju brojne kontroverze.

NOAM ČOMSKI: Albanci su kao DIVLJE PLEME, prihvaćeni su od Srba na Kosovu, pa proterali domaćina!

Poznat je i po neumesnim komentarima koji su upućeni političarima Republike Srbije.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

1 Comment on "KUKASTI KRST I TRI PRSTA: Mladić sa “diskutabilnom” tetovažom, pred Amfilohijem plivao za ČASNI KRST u Podgorici!? (FOTO)"

  1. Samo za one koji NE poznaju svoju istoriju kukasti krst je nacistkicko obelezje. Kukasti krst svastika je simbol sunca u anticko vreme I tae simbol pripada srbskom I ruskom narodu, I Dana’s mozete naci cilima tkane. Na razboju gde se vide poo celoj povrsini cilima oznake k. Krsta.

Comments are closed.