“KUJEMO OPASNE PLANOVE ZA BUGARSKO PRIMORJE!”Milan Jevđić napravio je gaf koji će mu retko ko oprostiti (FOTO)

priča

Foto: Fejsbuk

Cela Srbija plakala je zbog tužne životne priče Milana Jevđića, nakon gostovanja u emisiji “Život priča” u kojoj je ispričao da često nema šta jede.

Ipak, s druge strane u njegovu tužnu priču počeli su da sumnjaju mnogi nakon što se oglasio doktor Dobrica Pavlović koji živi u Švedskoj i tvrdi da je finansirao studenta Milana Jevđića.

 On je rekao da je sramotno što mladić govori kako nema šta da jede jer ga je on sa suprugom finansirao godinama, i to sa iznosima koji su dovoljni za pristojan život.

Takođe, mnogima je bilo sumnjivo odakle momku koji “nema ni za paštetu” novac za izlaske u kafanu, putovanje u Monte Karlo, i kladionicu.

FEDERER ŠOKIRAO JAVNOST! Do novca se ne dolazi lako: Nećete verovati šta rade deca najbogatijeg tenisera sveta da bi zaradile za džeparac

Iz dana u dan objavljivane su nove informacije o njemu, a javnost se sve više zgražavala. Ovog puta, čini se, napravio je gaf koji će mu retko ko oprostiti.

IZGUBIO JE I KANDILO: Pop Nenad krenuo da drži opelo, a usput se toliko napio da su ga vozili pored pokojnika na prikolici do groblja (FOTO)

Naime, Jevđić je na Tviteru objavio fotografiju sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim.

U opisu fotografije sa Malim Jevđić je napisao:

– Kujemo opasne planove za bugarsko primorje. 

Jevđić i Siniša Mali

Jevđić i Siniša Mali FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

Podsetimo, Jevđić je od pojavljivanja u emisiji “Život priča” postao poznat široj javnosti jer je tu ispričao svoju tužnu priču studenta medicine koji – nema šta da jede.

POVRATAK NORMALNOM ŽIVOTU: Evo kako danas priča o bivšem mužu i depresiji, nakon teške faze

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

 

1 Comment on "“KUJEMO OPASNE PLANOVE ZA BUGARSKO PRIMORJE!”Milan Jevđić napravio je gaf koji će mu retko ko oprostiti (FOTO)"

  1. Psihopate obicno nisu ni svesne sta govore kad se osile.

Comments are closed.