KRSTAJIĆ ODLAZI SA KLUPE ORLOVA? Srbija za novog selektora dobija LEGENDU SVETSKOG FUDBALA?!

selektor

Foto: AP/Tanjug

Ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je predsednik FSS Slaviša Kokeza nedavno u jednoj emisiji saopštio idealan tim Jugoslavije sastavljen od aktuelnih igrača iz republika bivše SFRJ.

Meč protiv Litvanije bio je poslednji meč Mladena Krstajića u ulozi selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Kako Maxbetsport saznaje najveće šanse da sedne na klupu “orlova” ima Dragan Piksi Stojković.

U martovske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naš nacionalni tim krenuće sa novim stručnjakom, a Piksi je već jednom nogom zakoračio ka klupi. Razume se, odluka tek treba zvanično da bude doneta, ali je on u ovom trenutku najozbiljniji kandidat.

KOSOVSKO BURE BARUTA: Predsednik Vučić javno objavio ČETIRI CILJA ALBANACA, PRETNJA PO SRBE JE OGROMNA

Ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je predsednik FSS Slaviša Kokeza nedavno u jednoj emisiji saopštio idealan tim Jugoslavije sastavljen od aktuelnih igrača iz republika bivše SFRJ. Na pitanje ko bi bio selektor tom timu, čelnik našeg saveza je odgovorio:

– Dragan Stojković. Samo on bi mogao da vodi taj tim.

fudbaler

Foto: printscreen/youtube

Pre dve godine, takođe, Piksi je dobio Zlatnu loptu FSS, kao nagradu za našeg najboljeg trenera. To je samo dokaz više da u FSS imaju poverenje u rad pete Zvezdine zvezde. Da nije tako, ne bi sa njim ni pregovarali posle razlaza s Muslinom, a pre imenovanja Krstajića. Da je tada mogao, Piksi bi bio imenovan za novog selektora.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs / Maxbetsport)