KRAJ DRAME: PREDAO SE policajac pozvao starešinu da mu kaže da je upucao oca u glavu (INFO)

ubica

Dragan Mudrić se predao policiji

Policajac Dragan Mudrić (33) uhapšen je tokom noći nakon što je u porodičnoj kući u Zemunu ubio oca Jovicu Mudrića.

Sumnja se da je osumničeni ispalio više projektila u gornji deo glave svog oca i na taj način ga usmrtio, nakon čega se udaljio sa lica mesta, navodi se u saopštenju MUP-a.
Nekoliko sati potom osumnjičeni je obavestio svog starešinu o tome da je izvršio krivično delo i predao se, navodi se u saopštenju.

[adsenseyu5]

Uvidjaj na licu mesta izvršio je dežurni zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i doneo rešenje o zadržavanju u trajanju od 48 sati.

Nakon što je ubio oca, Dragan Mudrić se zaključao na spratu kuće, dok je Jovičino telo pronađeno u prizemlju njihovog doma. Na lice mesta je stiglo oko deset patrola policije i Hitna pomoć. Dojavu da se u kući odigrala tragedija policiji su prijavili građani koje je uplašila pucnjava.

policija

Foto: Petar Milosevic

Ubrzo su pristigli i pregovarački tim MUP Srbije, kao i forenzičari.

Oko 00.45 sati začuli su se povici i udarci kada je interventna jedinica provalila u kuću, ali nedugo zatim, iz razgovora policajaca moglo se zaključiti da ubicu ne mogu da pronađu.

Do ranih jutarnjih sati policijske patrole su pretraživale teren oko kuće u kojoj se dogodio zločin, a potraga 33-godišnjem policajcem se nastavlja.

Kako smo saznali, Jovica Mudrić je živeo u drugom mestu sa ženom. Otac i sin su se svađali zbog prodaje kuće u kojoj se desilo ubistvo, gde je Dragan Mudrić živeo sa devojkom.

Prema svedočenju komšija, otac i sin bili u lošim odnosima i stalno su se svađali.

[adsenseyu1]

(blic)