KOSOVSKA POLICIJA TRAGA ZA ČOVEKOM U PLAVOJ JAKNI: Snimak golorukog mladića koji se usprotivio BRUTALNOJ SILI obišao Evropu (VIDEO)

pesnica

Foto: printscreen/RTS

Muškarca koji je u Kosovskoj Mitrovici juče stao pred kordon ROSU i golim rukama se usprotivio sili hladnih cevi i ljudi pod maskama, danas svi traže.

Prema saznanjima Telegrafa, on je dobro i na bezbednom je.

Za njim traga kosovska policija.

– Svi bi da saznaju njegov identitet. Međutim, momak u plavoj jakni iz bezbednosnih razloga smešten je na sigurno. Njegova lokacija je trenutno strogo čuvana tajna, a nalazi se na teritoriji centralne Srbije – ispričao je naš izvor.

Podsetimo, ovaj čovek u plavoj jakni je goloruk izašao pred snage koje su suzavcem i dugim cevima pokušale da prekinu unutrašnji dijalog o južnoj srpskoj pokrajini u Mitrovačkoj sali.


Posle koškanja i razmene udaraca, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uhapšen je, saslušan pred sudom i proteran na sever.

Snimak čoveka u plavoj jakni za kratko vreme obišao je celu Evropu.

UPOZORENJE AMERIČKE AGENCIJE AP: Hapšenje Đurića će raspaliti tenzije između dva neprijatelja

MOLIM VAS, ZADRŽITE ŽIVOTINJU: Sergej Trifunović objavio status NA ALBANSKOM povodom HAPŠENJA Marka Đurića?!

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

2 Comments on "KOSOVSKA POLICIJA TRAGA ZA ČOVEKOM U PLAVOJ JAKNI: Snimak golorukog mladića koji se usprotivio BRUTALNOJ SILI obišao Evropu (VIDEO)"

  1. Kakva drzava takva i policija, to jos elitne specijalne snage. Pokupili ljude od ovaca, iz cevabdzinica, sladoledar. U ovakvom slucaju da je digao ruku na policajca, kod svake policije, bio bi oboren i poljubio zemlju. Ovaj momak se bez problema udaljio. Bravo junace, prkosi im, zasto kriti identitet, naka vide tko si, ne mogu ti nista.

Comments are closed.