KOSOVSKA POLICIJA JOJ UPALA U KANCELARIJU I ODVELA JE! Sekretarica ubijenog Olivera Ivanovića nalazi se u Specijalnom tužilaštvu u Prištini

Kosovo

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Telegraf

Nekadašnja sekretarica ubijenog Olivera Ivanovića, Silvana Arsović, odvedena je jutros na informativni razgovor u Prištinu, saznaje Kurir.

Prema poslednjim informacijama, policija je došla na njeno radno mesto i odvela je da navodno dopuni izjavu koju je ranije dala na okolnosti ubistva Ivanovića.

Ona izjavu daje u Specijalnom tužilaštvu u Prištini.

NA POMOLU NOVI POGROM?! Albanci spremili ZLOČINAČKI PLAN ZA ISELJENJE SRBA sa Kosova

Kako saznajemo,  Arsovićeva je zatražila advokata dok je bila na putu za Prištinu iz Kosovske Mitrovice sa Kosovskom policijom.

Ksenija Božović je, za KoSSev razgovarala iz Kosovske Mitrovice, vidno uznemirena zbog, sa jedne strane informacije da sumnja da je Silvana privedena, a sa druge, zbog toga što nema nikakav kontakt sa njom.

NEMAČKI RATNI VETERAN: Ubijao sam srpsku decu na Košarama, snajperom iz velike daljine (FOTO) (VIDEO)

„Silvanu su pozvali da se jutros odazove u severnu policijsku stanicu radi davanja iskaza u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića, što je Silvana i ranije činila nekoliko puta. U stanici su joj naveli da je specijalni tužilac tražio da je potrebno da se ode u Prištinu, a onda mi se, kako sam razumela, negde tokom puta javila i rekla da joj pronađemo advokata. Više od tada sa njom nemam nikakav kontakt. Veoma sam zabrinuta,“ rekla je Božović.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Z.Š.)