KOSOVSKA MITROVICA: Grupa Albanaca sa kapuljačama na glavama, prešli glavni most i izboli srpskog dečaka! (INFO)

NAJVNOVIJA
Kosovska Mitrovica — Mladić N.S. (17) srpske nacionalnosti uboden je nožem u grudi kod glavnog mosta u Kosovskoj Mitrovici. Lekari operišu ranjenog mladića.

“Oko 17:50, u blizini glavnog mosta u Severnoj Mitrovici, iz pravca južnog dela, došlo je sedam lica koji su imali kapuljače na glavama. Tom prilikom nanela su povrede N.S., rođenom ’98, oštrim predmetom u predelu plećke. Lice je zbrinuto u bolnici”, potvrdio je za KoSSev regionalni komandir Kosovske policije Željko Bojić.

Nakon incidenta napadači su pobegli u južni deo Kosovske Mitrovice, kazali su svedoci, javlja Beta. Bojić je naveo i da su u blizini mosta bili pripadnici KPS-a, ali da niko nije uhapšen jer se sve desilo iznenada i bez povoda.

Direktor bolnice u severnom delu Kosovske Mitrovice Milan Ivanović potvrdio je da je u tu bolnicu dopremljen mladić srpske nacionalnosti, star 17 godina, koga je napala grupa Albanaca koji su prešli glavni most.

Stanje povređenog mladića trenutno se utvrđuje, kaže za B92 direktor gradske bolnice.

“Pri prelasku grupe Albanaca iz južnog dela u severni je uboden u predelu grudnog koša. Trenutno je u hirurškoj sali Zdravstvenog centra u Mitrovici. Posle dijagnostike, sada se rana eksploriše, radi se operativni zahvat i uključuje se krv da bi se nadoknadio izgubljeni volumen. Stanje u ovom trenutku se ne može oceniti, tek posle ovog hirurškog tretmana možemo dati bližu ocenu”, kazao je Ivanović.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(b92)