KOMŠINICA PORODICE MARJANOVIĆ OTKRILA: Sve što su radili, sada im se obilo o glavu! (FOTO)

kuca

Foto: Telegraf

Kako su pojedini mediji pisali, prema dosadašnjim dokazima koje je policija do sada sakupila sve ukazuje na to da je neko od porodice Marjanović umešan u ubistvo

I dalje je u toku rasvetljavanje brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović za čijim počiniocem ili više njih, srpska policija traga već više od dve nedelje.

Kako su pojedini mediji pisali, prema dosadašnjim dokazima koje je policija do sada sakupila sve ukazuje na to da je neko od porodice Marjanović umešan u ubistvo.

Komšije naselja Crvenka u Borči su i dalje uznemireni i pitaju se ko bi mogao da bude ubica.

Jedna komšinica, koja nije htela  da se se slika, rekla je za Telegraf da zna da se majka Zorana Marjanovića bavi bioenergijom i nadrilekarstvom.

[adsenseyu1]

– Ona se time bavi godinama, a ja koliko znam ona za to nema ni dozvolu ni licencu. Njima su u kući dolazili ljudi iz cele Srbije kako bi oh ona lečila i na taj način su se obogatili – ispričala je komšinica Marjanovića.

Kako je rekla, sve im se to sada obilo o glavu.

Ne znam, sve ovo što se desilo, ubistvo Jelene Marjanović, mislim da im se vratilo – dodala je žena ne želeći da objasni na šta konkretno misli time, ali je bilo evidentno da joj Marjanovići nisu najomiljenije komšije.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Samo što je to izgovorila, činilo se da joj nije prijalo interesovanje koje je izazvala poslednjom rečenicom kod novinara, pa je samo užurbano produžila dalje.

Podsetimo, nestanak Jelene Marjanović prijavljen je policiji 2. aprila, a njeno telo pronađeno je dan kasnije bačeno u kanalu u naselju Crvenka u Borči.

[adsenseyu1]

(Telegraf)