KOMŠIJA VEČERAO KOD STARICE, PA JE UDAVIO: Jezivi detalji smrti Vere Rakić sa Uba

kuća

Foto: Telegraf

Saša Arsenić (38) priznao je da je usmrtio komšinicu Veru Rakić (77) u njenoj porodičnoj kući u selu Dokmir kod Uba. Kako saznaje “Alo!”, on je to uradio posle večere.

Arsenić nije pružao otpor kada ga je policija, pola sata posle ponoći, presrela u selu Brankovini, odakle se zaputio u Valjevo.

[adsenseyu5]

Ubistvo je otkriveno u utorak ujutro, kada je Verina ćerka Zorica došla da je poseti. Utvrđeno je da je Arsić posle pijančenja u drugom selu otišao kod Vere, koja ga je ugostila i spremila mu večeru, ne sluteći zlo.

Saša je priznao da je ubio staricu, ali nije rekao zbog čega.

Sad sam bio na moru u Crnoj Gori i nikad više!

– Posle privođenja je negirao da je starica silovana i samo je rekao: “Udavio sam je!”, pravdajući se da je bio pijan. Kuću je ispreturao da bi zametnuo tragove. Odneo je samo ključeve od ulaznih vrata. Posle ubistva je otišao kuči i majci rekao da mu opere majicu i bermude koje je nosio. Tragovi krvi nađeni su na njegovoj majici i papučama – navodi sagovornik “Alo”.

Željko Mitrović uvodi OSMOMESEČNU BEBU U ZADRUGU?: Evo čije je dete i koliko vremena će provesti u rijalitiju!

Dok je osumnjičeni bio u policiji, Vera Rakić je juče u podne sahranjena na lokalnom seoskom groblju.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]

1 Comment on "KOMŠIJA VEČERAO KOD STARICE, PA JE UDAVIO: Jezivi detalji smrti Vere Rakić sa Uba"

  1. Dusica Gecic | 1. septembra 2017. at 10:37 |

    strasno. ti njega hlebom, a on tebe posle toga ubije. od ovoga nema nista gore. gde ce mu dusa. Zena ga ugostila, onako pravo domacinski, a on joj se na takav nacin zahvalio. taj ce goreti u paklu, ako Bog bude tako odlucio.

Comments are closed.