KOMPLETAN HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Ovnove

znak
Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i šta se sve kuva na ljubavnom planu

 

Zvezde u decembru mesecu ove godine neće biti baš naklonjene Ovnovima, ali neće biti ni neprijateljski nastrojene. Za one koji imaju slabija moralna načela, biće i nekih “prilika” na ljubavnom planu.

Zdravlje:

U decembru mesecu ove godine Mars će biti u Vagi, što će se odraziti na vaše zdravlje. Stalno ćete imati utisak da nemate snage, zato je važno da se dobro organizujete, da se ne biste razboleli.

[adsenseyu5]

Ljubav:

Zbog Sunca u Strelcu na ljubavnom planu ćete biti avanturistički raspoloženi. Ako ste u vezi to može da predstavlja iskušenje koje vas može odvesti u preljubu. Zbog toga će vaša veza trpeti, ali biće i prilike da izgladite odnose s partnerom i to kroz seks, jer je Venera u Škorpiji.

Posao:

Budući da je Venera u Škorpiji, preko puta Bika koji je prirodna kuća novca, moraćete da uložite mnogo energije da dođete do konkretne zarade. Svaki napredak, u vidu dogovora ili ugovora, je dragocen u ovom periodu.

Ako vam nešto ne ide za rukom, pokušajte da izvučete neku pouku, jer je to ključna stvar da ubuduće sklopite dobar posao i zaradite novac.

Ono što je pozitivno je to da vam može poći za rukom da sklopite ili ugovorite neki posao u inostranstvu.

Narednih dana čitajte o tome šta čeka ostale horoskopske znake u mesecu decembru.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)