KOMENTARI BRITANACA O ROĐENJU SRPSKOG PRINCA: Srbi su jezivi ljudi, krune su im stvarne kao i njihova kraljevina…

beba

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Vest o rođenju princa Stefana Karađorđevića, sina princa Filipa i princeze Danice, preneli su skoro svi svetski mediji.

Britanski Dejli mejl je pod naslovom “Nova kraljevska beba! Princ Filip i princeza Danica iz Srbije slave rođenje sina Stefana” opisao kako je proteklo slavlje u srpskoj kraljevskoj porodici i objavio fotografije srećnih roditelja.

Međutim, Britanci nisu baš bili blagonakloni u komentarima. Dok su se jedni čudili otkud kraljevina u Srbiji, drugi nisu štedeli na rečima i bukvalno su popljuvali srpski kraljevski par.

– Krune su im stvarne kao i njihova kraljevina. Ovo je parodija – napisao je čitalac pod imenom “Tinkerbell”.

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Jovana Joksimović pokazala lice bez šminke u cik zore! (FOTO)

Bilo je i komentara na račun venčanice koju je princeza Danica nosila na venčanju pet meseci pre porođaja.

– Ovo je verovatno najodvratnija venčanica koju sam video – komentar je čitaoca koji se potpisao kao “JoJolondon”.

Foto: Promo

Britanci nisu štedeli na rečima ni kada je u pitanju izgled princeze Danice.

– Ona izgleda kao žena Frankenštajna – napisao je čitalac “O.L.I.V.”

Čitaoci Dejli mejla komentarisali su i fizički izgled srpskog kraljevskog para, ali su zaključili i da su Srbi “jezivi ljudi”.

– Kako je ona jedna čudna žena, a i beba ima njenu veliku glavu – napisala je jedna Linzi, dok je izvesna Kloe Smit dodala kako “neko treba hitno da sredi njihove užasne zube“.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

U surovim komentarima moglo je da se pročita i kako “neko može da bude na tronu koji ne postoji”, ali i da princeza Danica izgleda kao da je “izašla iz horor filma”.

– Srpska princeza malo podseća na Šrekovu ženu – napisao je izvesni Harli Bufini, dok je čitalac pod nazivom “FinnishGal” rekao kako oboje izgledaju “grubo”.

ELENU KARAMAN KARIĆ NAPALI NAKON PRIZNANJA DA JE 12-GODIŠNJEG SINA ISPISALA IZ ŠKOLE: Ćerka Verice Rakočević im poručila ovo!

Među komentarima moglo je i da se pročita kako su se oni “venčali jer je princeza ostala u drugom stanju”.

– Kakvi čudni ljudi. Nadam se da je tačna rečenica da ružni ljudi rađaju lepu decu – komentar je korisnika pod nazivom “WhattheKel”.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

 

3 Comments on "KOMENTARI BRITANACA O ROĐENJU SRPSKOG PRINCA: Srbi su jezivi ljudi, krune su im stvarne kao i njihova kraljevina…"

  1. Pa nek pogledaju njihovog princa Carlsa! Kao da su ga deca pravila za rucni rad, i ona Kamila, ja bih rekao i kamila i orangutan! Pa nek se pogledaju u ogledalo majku im nadmenu! Pa nek procitaju statistike koje govore da smo jedan od najlepsih naroda u svetu! Stoka britanska, majmuncine i pederi. Ruzni kao sam djavo jer onu lepotu samo majka moze da voli. A o okusu u oblacenju, tu tek nemam komentar jer se sve vidi i zna.

  2. Oni su ubili svoju princezu a takode su i nama nanosili zlo tako da me komentari ne cude a kraljica je morala da prizna da Engleska nije vise hriscanska!!

  3. Ceo svet zna da su Englezi a posebno njihove zene najruzniji narod u Evropi. O njihovom komentaru na ostale … pft..hahaha koji majmuni. Ko da ih shvati ozbiljno?

Comments are closed.