KOLEGE U NEVERICI: Sudija Apelacionog suda stradala u jezivom lančanom udesu dok je muža vozila kod lekara (FOTO)

nesreca

Foto: printskrin /blic

Sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug advokat Mile Vidanović, koji su poginuli u jednom od dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine, stradala je dok je muža vozila na kontrolu kod lekara u Kragujevac

Kako je izjavila predsednica Apelacionog suda Dubravka Damjanović “svi su potrešeni vešću da je sudija tog suda Suzana Vidanović sa svojim mužem poginula u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na suto putu Beograd – Niš”.

– Suzana je uzela slobodan dan kako bi muža odvela na kontrolu kod lekara u Kragujevac.

Njena porodica je živela u Paraćinu, a ona je stanovala u Kragujevcu, u službenom stanu.

sudija

Foto: privatna arhiva

Ona je imala 58 godina, bila je odličan sudija i predsednica jednog od odeljenja. Od 2010. Godine radi u odeljenju za radne sporove – kaže Dubravka Damjanović.

Sudija Suzana Vidanović je nastradala sa svojim suprugom Milojem, koji je bio advokat u Paraćinu. Iza sebe su ostavili ćerku od 27 i sina od 22 godine.

U dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u oba smera, na gotovo istom mestu u isto vreme, poginulo je pet srpskih državljana i dva Makedonca.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)

1 Comment on "KOLEGE U NEVERICI: Sudija Apelacionog suda stradala u jezivom lančanom udesu dok je muža vozila kod lekara (FOTO)"

  1. Ime nastradalog supruga je MIroslav.

Comments are closed.