KOBNO PUTOVANJE: Krenula kod sestre u Austriju i poginula u STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI (FOTO)

udes

Foto: youtube

Slađana Banić (36) iz Apatina, poginula je na autoputu Austriji, kod Linca u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Kako su pisali austrijski mediji do nesreće je došlo kada je vozač kombija iz nepoznatih razloga skrenuo sa puta udario u zaštitne stubove, okrenuo se a na njega su naleteli bugarski kamion i još jedno vozilo.

Kako saznajemo, Slađana je 19. aprila kombijem krenula kod svoje starije sestre Dragane, koja je na privremenom radu u Nemačkoj.

 

[adsenseyu4]

Na autoputu u Austriji, iz zasad nepoznatih razloga, kombi je udario u ogradu, okrenuo se, a na njega je naleto šleper bugarskih registracija.

Foto: youtube

Do udesa je došlo 20. aprila u ranim jutarnjim satima. Uviđaj je obavila austrijska policija.

Slađanina sestra Dragana u šoku je zbog nesreće.

 

[adsenseyu1]

– Čekala sam sestru da stigne najkasnije u četvrtak do podne. Spremila sam joj ručak ali nje nije bilo. Tada sam ugledala dva muškarca kako se parkiraju ispred kuće i crne slutnje su me obuzele – ispričala je Dragana u suzama.

Foto: youtube

Kako kaže, informaciju o tragediji doneli su joj srpski šoferi drugog kombija.

– Oni su me obavestili da se dogodio udes i da mi je sestra poginula. Bila sam u šoku i dalje ništa nisam razumela – priča Dragana.

Prema nezvaničnim informacijama, koje je porodica čula od drugih šofera koji naše prevoze u inostranstvo, u nesreći je pored Slađane, poginuo i mladić iz Beograda, dok je jedan od vozača teško ranjen i nalazi se u austrijskoj bolnici.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:S.Š.P.,Blic.rs)

 

[adsenseyu2]