Ko će u nedelju (SMETI) da komentariše finale na RTS-u?

fudbal

Foto: printscreen/youtube

Ono što je sigurno što znamo za finalni meč na Svetskom prvenstvu u fudbalu je to da ga neće suditi naš najboji sudija Milorad Mažić.

Međutim, ono što još ne znamo je to ko će utakmicu Francuske i Hrvatske komentarisati na RTS-u.

Ovo pitanje postavlja se pogotovo posle „incidenta“ u polufinalu kada je, kako se to na društvenim mrežama, govorilo, sportski komentator Aleksandar Aca Stojanović umesto fudbalske utakmice , komentarisao „sahranu“.

RAKITIĆ PRED FINALE MUNDIJALA O SRBIMA: Navijam za Noleta! Krstajić mi je više od brata

Stojanović je na društvenim mrežama pretrpeo brojne negativne komentare, a najviše mu je zamereno to što je, umesto „urlika oduševljenja“ po kojima je poznat kada su golovi na velikim utakmicama u pitanju,  golove na utakmici Engleska – Hrvatska „proslavljao“ kao „izveštaj sa pijace.

Ono što se pominje kao razlog „promene u glavi“ Ace Stojanovića je izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je dok je gledao utakmicu Rusija – Hrvatska „morao da utiša ton“ jer su RTS komentatori prenaglašeno navijali za komšije.

KLADIONIČARU IZ SARAJEVA MUNDIJAL OKRENUO ŽIVOT NAOPAČKE: Ovaj srećnik nije uzeo ni evro od dobitka, već je VELIKU sumu stavio na Hrvate i sada čeka da postane MILIONER! (INFO)

Promenu smo videli već u polufinalu, a šta će biti u finalu, ko će se prihvatiti mikrofona, koga će baš tog dana boleti grlo ili se „ukopati“ još više u očima javnosti, saznaćemo u nedelju.

(Dnevne.rs/Izvor: BIZLife.rs)