KLUPKO SE ODMOTAVA : Evo koje je oružje pronađeno u ukradenom “reno meganu” (FOTO)

pistolj

Foto: MUP Srbije

Policija je automobil sa oružjem i eksplozivom na Novom Beogradu pronašla u okviru istrage o oružju koje je pronađeno u Jajincima

U garaži na Novom Beogradu večeras je pronađen automobil “reno megan”, koji je već viđen u Jajincima u subotu kada je u blizini kuće premijera Aleksandra Vučiće otkrivena velika količina oružja.

[adsenseyu4]

U ovom automobilu, koji je ukraden u januaru, pronađeno je dodatno oružje – hekler, dva puta po 200 grama eksploziva TNT, daljinski detonatori i dva mobilna telefona za daljinsko aktiviranje.

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

Objavljujemo ekskluzivne fotohtafije Ministarstva unutrašnjih poslova, čiji su pripadnici zaplenili automobil, oružje i municiju.

[adsenseyu1]

Policija je sve ovo pronašla u okviru istrage o oružju koje je pronađeno u Jajincima.

 

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

Podsetimo, u subotu nešto posle 16 sati na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Jakova Galuša pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Oružje i municija pronađeni su u šumi, 15 metara pred skretanje za porodičnu kuću oca premijera u kojoj Vučić često boravi.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]