KAKO JE POČEO HAOS NA JUGU: Uleteli su uniformisani s bakljama,a onda je usledio brutalni kontraudar (VIDEO)

navijači

Foto: Printscreen/youtube

Vratili smo se nekoliko godina unazad! Huliganski rat na jugu tokom 156. Večitog derbija sve nas je podsetio na sukobe iz 2011. i 2012. godine kada se takođe vodila prevlast na Jugu

Polovinom prvog poluvremena 156. večitog derbija na stadionu u Humskoj dogodio se incident kada su navijači koji su bili isto obučeni kako bi se razlikovali od suparničke frakcije Grobara popalili baklje i krenuli u obračun sa njima na južnoj tribini u borbi za prevlast na njoj.

[adsenseyu5]

Međutim, odluka napadnutih bila je ta da se povuku uz sporadične sukobe i da se sačeka da se baklje ugase kako bi mogli adekvatno da reaguju i okruže ih sa svih strana, što su i uradili.

TEŠKO POVREĐENI NAVIJAČ PARTIZANA JE UNAKAŽEN: Izbijeni mu svi zubi, otkinuti nos i uvo (INFO)

Kontraudar prvobitno napadnutih Grobara dao je efekat, i gore pomenuti “uniformisani” navijači bili su saterani u ćošak i nisu imali gde. Brutalno su pretučeni, a posle i nekolicina njih privedena od strane policije.

IVAN IVANOVIĆ GA KONSTANTNO ZOVE ŽIKA SELJAK: Voditelj “Šarenice” održao mu čas iz osnova domaćeg vaspitanja

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: espreso.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "KAKO JE POČEO HAOS NA JUGU: Uleteli su uniformisani s bakljama,a onda je usledio brutalni kontraudar (VIDEO)"

  1. ja bi samo pitao obezbeđenje i policiju kako neko može ući na stadion sa noževima i bakljama?i upravu koja plaća šugave redare,ali kad vidiš tko su redari onda svima jasno ko dan.

Comments are closed.