KAKAV KRALJ: KAMIONDŽIJA BOJAN napisao na kamionu nešto zbog čega ga pola Srbije PSUJE, a pola zove – KRALJ! (FOTO)

kabina

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Ljudi, bitna je poruka, zaista je potrebno više pažnje u saobraćaju. Čovek je samo skrenuo pažnju onima koji idu iza njega – jedan je od komentara na Fejsbuku

Slika kamiona sa neobičnim natpisom ovih dana je preplavila društvenu mrežu, ali i izazvala neverovatnu pažnju vozača na putevima Srbije.

[adsenseyu5]

Kamion valjevske registracije, na čijem zadnjem delu piše:“Pažnja!!! Moj kamion je dugačak 18,70, molim vas da se ne pribijate, da ne ne nabijate na moj…Kamion“, izazavala je brojne komentare na Fejsbuk stranici „Dnevna doza lepog“, od onih koji smatraju da je poruka ispisana na kamionu nepristojna do onih koji podržavaju ovaj gest.

natpis

Printskrin: Facebook / Dnevna doza lepog

Ova poruka ispisana je na kamionu firme „Dragojević“ iz Mionice.

– Kakav car! Ljudi, bitna je poruka, zaista je potrebno više pažnje u saobraćaju. Čovek je samo skrenuo pažnju onima koji idu iza njega. Al’ mu je veliki. Valjevska podvala. Vickast neki vozač – to su samo neki od brojnih komentara objavljenih na Fejsbuku.

SRBI OPLELI UŽIČKO KOLO USRED HRVATSKE: Hrvati u neverici, nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Do Bojana Dragojevića, „vickastog“ vlasnika kamiona sa ovom neobičnom porukom, nismo uspeli da dođemo.

Ostavite u komentarima vaše mišljenje o Bojanovom postupku.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: S.S. Telegraf)

[adsenseyu2]

1 Comment on "KAKAV KRALJ: KAMIONDŽIJA BOJAN napisao na kamionu nešto zbog čega ga pola Srbije PSUJE, a pola zove – KRALJ! (FOTO)"

  1. FANTASTICNA PORUKA ZA KRETENE KOJI SAMO JOS DA SE PODVUKU POD KAMION KOLIKO BLIZU VOZE…. Osvestite se narode, izlazete opasnosti i svoj zivot i osoba koje dele cestu sa Vama…

Comments are closed.