KAD SE SVE SABERE I ODUZME: Ivani UKRALI I 70.000 EVRA, Španovićeva definitivno nije imala sreće u Londonu! (INFO)

atletika

Foto: Printscreen/instagram

Najbolju srpsku atletičarku Ivanu Španović incident sa zihernadlom i brojem na Svetskom prvenstvu u Londonu nije koštao samo medalje već i znatnih novčanih nagrada!

Iako joj novac nije presudan, srpska atletičarka, osim bez zlatne medalje, ostala i bez velikih novčanih nagrada

[adsenseyu5]

Materijalna satisfakcija

Sigurno da je Ivani novac u ovom trenutku najmanje važan, ali njen skok bio je dovoljan za zlato, što bi joj donelo znatnu materijalnu satisfakciju.

Ivana Španović zadovoljna posle važne odluke iz Londona i ZAHVALILA SE SVIMA! (FOTO)

Nažalost, broj koji joj se otkačio sa dresa i odluka sudija nakon toga presudili su drugačije. Neizbežno je spomenuti da je Srpkinju ovakav splet nesrećnih okolnosti koštao skoro 70.000 evra!

Ivana Španović je u Londonu zauzela četvrto mesto, na osnovu čega joj od organizatora takmičenja sledi novčana nagrada od 12.700 evra (15.000 dolara).

I trener bez nagrade

S druge strane, da se okitila zlatnom medaljom, Ivana bi od organizatora za osvajanje prvog mesta dobila 51.000 evra (60.000 dolara), a iz budžeta države Srbije je za takav rezultat predviđeno dodatnih 30.000 evra.

[adsenseyu1]

Dakle, umesto 80.942 evra, koliko bi dobila, Španovićeva je završila sa samo 12.735, što je 68.208 evra manje.

Takođe, i Ivanin trener Goran Obradović dobio bi od Srbije 30.000 evra.

Isplaćuju dobitak

SRPSKA KLADIONICA PRIZNALA ZLATO!

Jedna srpska kladionica odlučila je da svim svojim kladiocima koji su uložili novac da će Španovićeva osvojiti zlato isplati dobitak!

– Nepravdu koja je naneta Ivani mi ćemo da ispravimo. Ne možemo dodeliti zlato srpskoj atletičarki, ali možemo da isplatimo sve tikete na kojima ste se kladili da će postati svetska šampionka! – navodi se u saopštenju kladionice.

POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe

Ivana opet pozitivna

TOLIKO JE RAZLOGA ZA OSMEH

Nakon nekoliko teških dana Ivana Španović je uspela da vrati osmeh na lice. Posle peha koji ju je zadesio na Svetskom prvenstvu u Londonu, gde je zauzela četvrto mesto, Ivana se juče svojim pratiocima na Instagramu obratila rečima:

– Život je dobar. Život je prelep. Ima toliko toga razloga za osmeh.

(Dnevne.rs /Anja Vukašinović, Kurir) 

[adsenseyu4]

1 Comment on "KAD SE SVE SABERE I ODUZME: Ivani UKRALI I 70.000 EVRA, Španovićeva definitivno nije imala sreće u Londonu! (INFO)"

  1. Uzmimo ovo kao “nesrećna okolnost”, odnosno nesreća za Ivanu Španović! (S’jedne stane) Sa druge strane ?mala je ta nesrećna okolnost (jer ima i daleko većih) pa bi sa te strane trebala biti i zbog toga srećna! A medalje i novac? pa one će doći (i novac isto) sam po sebi samo da ne budu nesreće ovakve ili (nedajBože) veće!

Comments are closed.