JOŠ JEDNA BAČENA BOMBA U BEOGRADU: Dinamitom na auto, vatra zapalila i susedno vozilo! (INFO)

auto

Foto: Tanjug/Marko Šljivić

– Noćas, oko 2 sata, na Zvezdari u ulici Mirijevski venac, došlo je do požara na parkiranom putničkom vozilu. Taj požar se proširio i na drugi automobil i oba vozila su potpuno izgorela – kažu u MUP-u

U poslednje vreme u Srbiji su sve češći napadi kašikarama, postavljanje bombi ispod automobila i različiti podmetnuti požari. U prilog tome ide i ovaj incident koji se dogodio oko 2 sata posle ponoći, kada je nepoznati počinilac bacio bombu na automobil marke “folksvagen polo”, koji je u vlasništvu Nenada V. (41) i pobegao!

Samo u junu ove godine, za sedam dana, u Beogradu su se dogodile tri eksplozije automobila, što nam sugeriše da je na ulicama sve opasnije.

Počinilac, koji je bacio bombu na automobil, noćas na Zvezdari u ulici Mirijevski venac još uvek nije poznat. Vatra se proširila i na susedni automobil “fijat”, vlasnika Rajka J. (39), nakon čega su oba vozila totalno izgorela.

Noćas, oko 2 sata, na Zvezdari u ulici Mirijevski venac, došlo je do požara na parkiranom putničkom vozilu. Taj požar se proširio i na drugi automobil i oba vozila su potpuno izgorela – kažu u MUP-u i dodaju da policija intenzivno radi na ovom slučaju.

[adsenseyu1][adsenseyu1]

(Alo)