JEZIVO UBISTVO U BARIČU: Šta je NAJVIŠE RAZJARILO ubicu u sudskom sporu, koji je doveo do MASAKRA

ubica

Foto: Telegraf

Advokat Dejan Bojić, koji je zastupao Božidara Dačića (77) pred požarevačkim sudom, otkrio je za “Blic” šta je bio koren porodičnog sukoba koji se završio ubistvom supruge Radmile (76), sina Miroslava (57) i šuraka Pavla (78).

Bojić objašnjava da je zastupao Dačića 9. februara ove godine u procesu protiv njegove supruge Rade.

Supružnici su trebali da na miran način podele imovinu – kuću i imanje u Bariču – od kog je Božidar tražio polovinu. Imovina se vodila na Radino ime jer ju je ona pre više od 20 godina nasledila od pokojnog oca.

 

[adsenseyu4]

 – Božidar se nije slagao da se imanje vodi u potpunosti na suprugu, jer su na njemu zajedničkim sredstvima ostvarenim na radu u inostranstvu podigli nekoliko objekata koji sada vrede više stotina hiljada evra. Na ročištu tog dana bila je prisutna i Rada, a on je tek tada saznao da je u tajnosti, u decembru 2016, kuću već prenela na njihovog sina Miroslava, sa kojim on nije bio u dobrim odnosima – objašnjava Bojić.

Kako kaže, Boža se razbesneo kada je to čuo i posle ročišta je bio jako nervozan. Advokatu je rekao da ga je supruga slagala, te da mu je tog dana kada je imovinu prepisala Miroslavu rekla da će “sin da je vozi kod lekara”.

UBICA

Foto: fejsbuk

– Sa sinom je bio u konstantno lošim odnosima, i to zbog snaje Gorice. Ne znam šta mu je konkretno kod nje smetalo. Umesto o sinu, stalno mi je pričao samo o unuku: njemu je želeo da ostavi svoju polovinu imanja. Krajem januara je, koliko znam, poslednji put bio u Austriji i tada je unuku dao novac. Čitavog života se, kako mi je pričao, borio, gradio mostove po Austriji, i sada je hteo da imetak ostavi Mališi. Pre mesec dana smo ponovo razgovarali o predmetu i bio je odlučan u nameri da tuži ženu i sina – priča advokat Bojić.

 

[adsenseyu1]

Išao je u Jabukovac

Bojić kaže da zna i iz Dačićeve priče da je pre par meseci išao u selo Jabukovac kod Negotina, u kojem je Nikola Radosavljević ubio devet ljudi 2007, takođe gastarbajter iz Austrije. “Rekao mi je da je išao da vidi kako je to tamo”, kaže on.

(Dnevne.rs/Izvor:Mihailo Jovićević,Blic.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]