JEZIVO PRIZNANJE ALBANCA: STRELJALI SMO DECU OD 7, 8 I 11 GODINA, ŽENE… Isplivao snimak – Fatmir Ljimaj naredio zlikovačka ubistva! (VIDEO)

priznanje

Foto: Printscreen Twitter

Zamenik “premijera Kosova” Fatmir Ljimaj, bivši komandant takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), poznat pod nadimkom Čelik, i njegovi saborci iz te terorističke organizacije naredili su i izvršili monstruozne zločine nad Srbima.

U javnost je, naime, isplivao snimak na kome pripadnik OVK otvoreno svedoči o ubistvu 10 Srba, među kojima su i deca od sedam godina.

Na snimku je Danica Marinković, tadašnji istražni sudija Okružnog suda u Prištini, koja ispituje Ljimajevog “čoveka” neposredno posle izvršenog zločina.

– Bilo je dvoje dece, tri žene, dva mladića i tri čoveka. Mislim da su bili Srbi – priznaje Albanac.

– Od 7,8 do 11 godina.

Danica Marinković: A žene?
– Od 28 do 32 godine.
Danica Marinković: Ko ih je streljao?
– Mi smo ih streljali. Fatmir Ljimaj. Mi smo vojska UČK. Više od 20 nas je bilo.

Danica Marinković: Kako su ih streljali?
– Naređali smo njih desetoro i onda smo ih ubili otpozadi. Na sve smo pucali odjednom. Naredili su Fatmir Ljimaj, Gani Krasnići i Hisni Kiljaj. Oni su bili komandanti. Fatmir je komandant sela Klečka, a drugi dvojica sela Mališevo.

Danica Marinković: Šta je bilo posle streljanja?

– Kad smo ih streljali udaljili su me. Ne znam gde su sahranjeni.
Danica Marinković: Ne zna, dakle, gde su sahranjeni. U redu, završeno.

Uprkos njenim dostignućima, kako ukazuje izvor Kurira, DOS-ovci su teroriste pomilovali i pustili iz zatvora, a Marinković su 2009. godine razrešili sudijske funkcije zato što je vodila istrage protiv albanskih terorista i o njihovim zločinima svedočila u Hagu.

O tome šta su Srbi na Kosovu i Metohiji proživljavali govorio je u parlamentu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

       

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)