JEZIVI DETALJI UBISTVA U NOVOM PAZARU: Zbog PARKING MESTA izbo mladića na smrt! (INFO)

auto

Foto: Fonet

Adis Ćorović (31), zvani Rumun, nakon prepirke oko mesta za parkiranje nožem je u subotu uveče u Novom Pazaru ubio Azera Ajdinovića (33). Osumnjičeni za ubistvo je ubrzo uhapšen u svojoj kući, a prilikom privođenja je policiji pružao otpor.

Kako za Informer navodi izvor blizak istrazi, do ubistva je došlo ispred jednog gradskog kafića u koji je uhapšeni Adis svakodnevno dolazio. Kobne večeri Ajdinović je parkirao svoj automobila “mercedes A” ispred jedne garaže i nakratko ušao u kafić da se vidi sa svojim drugarima.

[adsenseyu5]

– U tom trenutku je svojim vozilom naišla jedna žena koja živi u blizini i koja je htela da se parkira na mestu gde je Azer ostavio svoje vozilo. Žena je ulazila u dva kafića i tražila vlasnika “mercedesa”. Kada ga je pronašla, Azer je ustao od stola i krenuo da pomeri svoje vozilo. Ispred kafića je došlo do kratke prepirke te žene i Azera, koji joj je rekao: “Evo, pomeriću kola, nemoj da galamiš bez razloga.” Međutim, tada se u raspavu umešao Adis Ćorović, koji je sedeo na terasi jednog lokala – kaže izvor Informera.

Između Adisa i Azera prvo je izbila svađa, a zatim je Adis potegao nož i više puta ubo nesrećnog mladića.

DANAS POČINJE GOSPOJINSKI POST: Traje 14 dana, domaćice evo šta treba staviti u jelo, kako bi sačuvali PORODICU OD ZLA!

– Napadač je odmah pobegao, a prolaznici su pokušavali da pomognu teško ranjenom Azeru, koji je ležao na trotoaru. Došla je i Hitna pomoć, ali njemu nije bilo spasa – navodi sagovornik ovog beogradskog lista.

UHAPŠENA DEVOJKA ZBOG NESREĆE KOD VRČINA: Upravljala vozilom u kojem je POGINULA njena majka! (INFO)

Ubijeni Ajdinović bio je profesionalbni vozač kamiona i kobne večeri je trebalo da ode na put.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Informer)

[adsenseyu2]