JEZIVA TRAGEDIJA U SRBIJI: Starica (77) automobilom pokosila i ubila devojčicu (11)! (INFO)

policija

Foto: Telegraf

Mihaela Kolar (11) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bačkoj Palanci kada je „reno“ kojim je upravljala M. V. (77) naleteo na „fijat stilo“, koji se potom odbio i pokosio devojčicu na biciklu

Mihaela Kolar (11) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bačkoj Palanci koja se dogodila 12. februara, kad je „reno“ kojim je upravljala M. V. (77) naleteo na „fijat stilo“, koji se potom odbio i pokosio devojčicu na biciklu.

Kako prenosi “Kurir”, starica za volanom „renoa“ navodno nije ispoštovala postavljeni saobraćajni znak, već je pri punoj brzini iz sporedne ušla u glavnu ulicu i udarila u zadnji deo „fijata“, kojim je upravljao R. Đ.

[adsenseyu5]

Automobil se zarotirao i udario u banderu. U tom trenutku na biciklu su se vozili Mihaela i njen drug. Vozač „fijata“ uspeo je da izbegne dečaka, ali ne i devojčicu. M. V. je privedena i protiv nje je podneta krivična prijava zbog izazivanja nesreće. Izrečena joj je i mera zabrane napuštanja mesta boravišta i oduzete su joj putne isprave – kaže izvor ovog lista iz istrage.

hapsenje

Foto: publicdomainpictures.net

Za roditelje nastradale devojčice, majku Draganu i oca Mihajla, utehe nema.

– Mog anđela više nema – plačući kaže neutešna majka. Prema njenim rečima, Mihaela je tog dana otišla s drugom da se provoza na biciklu, ali se više nije vratila.

– Kad sam stigla do bolnice, videla sam je, ljubav moja, samo je spustila svoju malenu ruku. Ubrzo je preminula… Joj, majko moja, šta me snađe! Ne mogu da se pomirim s tim da je više nema – kroz suze priča Dragana.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)