JEZIVA NESREĆA: 2 mladića poginula, majka i beba teško povređene! Od jačine udara automobil završio na KROVU KAMIONA! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Po rečima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mestu video ja da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, “između 140 i 150 kilometara na čas”.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

[adsenseyu5]

U retrovizoru je Bugarin video još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio.

Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom.

IGRALA NA SVADBI, PA IZNENADNO PALA MRTVA: Kada su je dovezli u MRTVAČNICU svi su bili iznenađeni prizorom koji su ugledali!

Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamion, srušivši mi nekoliko vozila.

Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču Simiću, kojije vozio “seat incu”, ali je video da je nesrećni čovek proleteo kroz šoferšajbnu.

[adsenseyu1]

Onda je otišao do teretnog vozila ’”ople combo”, i tu video i da je vozač tog auta, Aleksandar Lazić, takođe, proleteo kroz šoferku.

– Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u “opelu”. Razvalio sam vrata i zatekao neverovatan prizor.

TRAGEDIJA U TUTINU: Policija UBILA mladića (22) prilikom pokušaja hapšenja (INFO)

Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala – plače Šopov.

Bugarin je pozvao policiju, a oni lekare.

ŽIVOT PUN TUGE, ALKOHOLA I NEUSPEŠNIH LJUBAVI: Toma Zdravković umro na današnji dan 1991. godine (VIDEO)

– Lazić i Simić su povredama podlegli na licu mesta. Majka i beba su upućeni u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti – rekli su nam doktori.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Telegraf)

[adsenseyu4]