JEZIVA ISPOVEST GLEDATELJKE JUTARNJEG PROGRAMA: Silovao me brat kada sam imala 6 godina, VODITELJI U ŠOKU zanemeli (VIDEO)

voditelji

Foto: printscreen/youtube

BEOGRAD – Rođeni brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo 6 godina. Bio je puno stariji od mene… imao je 17-18… Danas imam 39 godina i još živim s tim. To mi je upropastilo život – ispričala je jutros jecajući gledateljka jedne beogradske televizije u programu uživo.

Naime, tema Jutarnjeg programa TV Pink bila je incest, a tim povodom gostovao je i advokat, koji je objasnio pojam incesta i situacije kada je to delo krivično, a kada ne.

[adsenseyu4]

Ova tema inače izaziva mnoge kontroverze, ali za gledaoce posebno je uznemirujuće bilo svedočenje gledateljke koja je ispričala svoje strašno iskustvo iz ranog detinjstva.

– Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo šest godina. Danas imam 36 godina i još živim s tim. To mi je upropastilo život – ispričala je jutros gledateljka jedne beogradske televizije jecajući u programu uživo i dodala da su njeni roditelji sve vreme znali za to.

– Znali su sve, ali su ćutali. Želeli su da ga zaštite. Rođeni brat… Ja sam bila dete i nisam znala šta da radim. Roditelji su danas mrtvi, ali ja nastavaljam da živim sa tim. I dalje snosim posledice. Ja sam kriva, ja zračim negativnom energijom… Muž me je ostavio kada je saznao za ovo… Duša me boli najviše, njoj ne može da pomogne ništa… Izvinite, hvala vam što ste me saslušali… – ispričala je nesrećna gledateljka otkrivajući da redovno posećuje psihologa ali da joj od toga nije bolje jer joj samo daju lekove.

[adsenseyu1]

UPOZORENJE, UZNEMIRUJUĆI SNIMAK (9. MINUT)

Ona je svoju ispovest podelila s gledaocima kroz suze i jedva čujnim glasom.

Njen razlog da se uključi u program bio je sledeći – želela je da pošalje važnu poruku svim ženama da ne treba da ćute i trpe ukoliko su u slučnoj situaciji.

– Želim da kažem ženama da ništa ne trpe. Ne želim da niko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu da sa svima podelim ono kroz šta sam prošla – dodala je.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]