JEZIV PRIZOR! Trese se u agoniji i bolovima: Snimak obolelog od korona virusa kao iz horor filma (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

virus

Foto: printskrin

Na uznemirujućem snimku, se vidi kako se osoba pokrivena jorganom nekontrolisano trese, dok joj jedna žena drži glavu

Snimak pacijenta koji se trese u hodniku jedne od bolnica u Vuhanu obišao je svet.

Iako prizor više podseća na nešto što viđamo u horor filmovima, reč je o jednom od pacijenata zaraženih ozloglašenim koronavirusom, prenose mediji

Prvi pacijent koji se oporavio od ove bolesti, takođe je posvedočio da je imao jake groznice danima pre nego što je prebačen u bolnički karantin.

Ostali simptomi nalik su običnom gripu, poput otežang disanja i povišene temperature, što ovaj virus čini još težim da otkrivanje.

DA LI ZNATE ŠTA JE TROUGAO NA ŽENSKOM ZNAKU ZA TOALET? Ako mislite da je haljina, CEO ŽIVOT GREŠITE

Upravo zbog toga u bolnicama u Vuhanu ovih dana ogromni su redovi. Svi oni koji žele da provere da li imaju virus, moraju da čekaju i po dva dana da dođu do lekara, pa su bolnice prepune, navodi “Saut čajna morning post”.

Na snimku, se vidi kako se osoba pokrivena jorganom nekontrolisano trese, dok joj jedna žena drži glavu. Poznato je da virus izaziva groznicu, napade i konvulzije, piše britanski “San”, koji je preneo ovaj uznemirujućisnimak, koji možete pogledati OVDE.

Nema dovoljno mesta ni za one koji bi trebalo da leže u bolnici, o čemu svedoče i brojni snimci nalik ovom, gde se vide zaraženi po hodnicima, uglavnom prekriveni jorganima u strahu da se zaraza ne širi dalje.

 

(Dnevne.rs /Izvor: NovostiOnline)