JELENA SE DO POSLEDNJEG TRENUTKA BORILA ZA SVOJ ŽIVOT: Nova saznanja o stravičnom zločinu sve zaprepastila!

pevacica

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je s glave bilo počupano nekoliko pramenova kose – priča izvor blizak ovom slučaju

Beživotno telo pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, čiji je nestanak prijavljen u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka.

Pevačica “Granda” je ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se da je u pitanju čekić. Pronađena je u kanalu, na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena.

[adsenseyu5]

Najverovatnije se borila s napadačem, zbog čega je sva krvava bežala od njega, međutim on ju je ipak sustigao, naneo joj smrtonosne povrede, bacio u kanal i pobegao.

Njen muž Zoran, nekoliko sati je ispitivan u policiji koja i dalje traga za ubicom.

Foto: Privatna arhiva

Jelenin suprug na rukama ima vidljive povrede, a on je i prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje. Jelena je nađena s odećom koja je bila pocepana. Najviše posekotina je imala na glavi, ali i nekoliko uboda na telu. Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je s glave bilo počupano nekoliko pramenova kose – priča izvor blizak ovom slučaju, piše Alo.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)