JEDNA STVAR ODAJE SVAKU ŽENU: Muškarci saznaju na OVAJ NAČIN da ih varate

par

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Naučnici izneli rezultate istraživanja kojeg su sproveli u grupi od 138 žena i 121 muškarca

Ako vaša partnerka glumi orgazam, možda nikad nećete saznati, ali ako vam je sama priznala da joj tako nešto nije strano, onda se pripremite i na činjenicu da je verovatnije da će vas prevariti nego žena koja nikad ne glumi orgazam, poručuju naučnici muškarcima.

[adsenseyu5]

Stručnjaci su pronašli vezu između glumljenja orgazma i prevare, pri čemu jedno uslovljava drugo. Velika studija otkrila je da što žena češće glumi orgazam, to je verovatnije da će prevariti partnera. S druge strane, nije potvrđeno da žene koje doživljavaju manji broj orgazama češće varaju partnere. Radi se jednostavno o ženama koje se pretvaraju da su dostigle vrhunac.

HOROSKOP ZA SUTRA (19. novembar 2017): Susret planete u kvadratu ne donosi baš sjajne vesti (ASTROLOGIJA)

Ispitana je grupa od 138 žena i 121 muškarca koji su trenutno ili su bili u heteroseksualnoj vezi. Žene su ispitivali koliko intenzivne i koliko česte orgazme imaju, a muškarce koliko im često devojka ili supruga doživi orgazam. Zajednička pitanja i jednom i drugom polu bila su vezana sa prevarama, pišu britanski mediji.

[adsenseyu1]

Autori studije “Human Female Orgasm As Evolved Signal” su napisali: “Glumljene orgazme povezali smo s neverom kod žena i sa slabijim zadovoljstvom vezom kod muškaraca. Drugim rečima, glumljeni orgazmi mnogo više govore o verovatnosti da žena neće biti verna u vezi nego stvarni orgazmi.”

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/nedeljni-horoskop-od-20-do-26-novembra-2017-bika-ocekuje-materijalni-dobitak-vaga-srece-novu-ljubav-astro

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor: Jutarnji.hr)

[adsenseyu4]