JEDINSTVENA TERAPIJA: Evo šta će se dogoditi ako sutra čim ustanete popijete 600 ml vode (INFO)

voda

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Japanci ovo praktikuju svakodnevno i veruju da zbog toga važe za jedan od najzdravijih i najdugovečnijih naroda

Stručnjaci odavno preporučuju da za dobro zdravlje svakoga dana pijete minimum dve litre vode.

Međutim, Japanci odlaze korak dalje i tvrde da svakoga jutra prvo što unesete u organizam treba da bude 600 ml vode!

[adsenseyu5]

Japanski naučnici ovo preporučuju kao jedinstvenu “terapiju” za dug život, dobar metabolizam, zdravu kožu i vitku liniju, a najbolji učinak stvara se kada popijete četiri čaše po 150 mililitara, jednu po jednu, kako vam se ne bi smučilo.

Na taj način ćete očistiti želudac, nadoknaditi vodu i hidrirati telo, pročistiti creva, ali i smanjiti rizik za niz opasnih bolesti, poput raka želuca i creva.

Kako biste postigli pun efekat, čim ustanete, pre nego što operete zube, prvo popijte vodu. Nakon toga obavite higijenu, a nakon 45 minuta doručkujte. Posle doručka nemojte ništa ni jesti ni piti naredna dva sata.

Već posle nekoliko dana osetićete neverovatne promene, koje će se za početak videti na koži lica i tela. Lice će vam postati čisto i blistavo, jer voda oslobađa toksine iz tela.

[adsenseyu4]

Osim toga, ovaj ritual sa vodom pomoći će vam da značajno smanjite mogućnost za nastanak kamena u bubregu, astme, raka materice i dojke, dijabetesa, leukemije, a ako imate česte glavobolje, primetićete da su se značajno proredile ili potpuno nestale.

Ukoliko je za vas ova količina vode previše da popijete odjednom, počnite sa 300 mililitra, pa postepeno povećavajte. Japanci poručuju da budete uporni i da vam jutarnje ispijanje vode postane navika, jer veruju da upravo zbog toga važe za jedan od najzdravijih i najdugovečnijih naroda, koji nema problema sa gojaznošću.

(Dnevne.rs /Izvor: Stil.kurir.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]