JAPANSKI MILIJARDER SE ZAHVALIO NOVAKU: Rad sa tobom bila je čast i avantura! (INFO)

tenis

Foto: Reuters

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od ove nedelje ima novog sponzora, dok je sa starim prekinuo dugogodišnju saradnju, ali ostao u prijateljskim odnosima.

Janaši Tadai, japanski milijarder i predsednik kompanije Uniklo, zahvalio se Novaku Đokoviću na saradnji i nazvao ga jednim od najboljih sportista u istoriji.

Usudila da kaže ono o čemu mnogi ćute: Dirljiva poruka JELENE ĐOKOVIĆ promeniće način na koji gledate na izbegličku krizu

Srbin od ponedeljka, posle petogodišnje saradnje, više nije zaštitno lice sportskog brenda iz Japana, pošto je potpisoa novi sponzorki ugovor sa francuskim ‘Lakoste’

“Dragi Novak-san, pre svega, tvoje prijateljstvo ostaće mi veoma blisko srcu zauvek. To se nikada neće promeniti. Rad sa tobom bila je čast i avantura. Kada smo se upoznali, bio si mladi momak sa talentom koji obećava.

 

[adsenseyu4]

A, Uniklo je bio potpuno nov u svetu kompetitivnog sporta. Bili smo tim kada si se popeo na vrh, postizavši uspehe koji su te smestili među najveće sportiste u istoriji.A, tu je u tvoj predani rad van terena, tvoja ljubav prema miru i tvoj trud za decu širom sveta, smisao za humor i humanost koja oblikuje sve što radiš. Inspirisao si nas tokom naše saradnje.

MOGU LI DA BUDEM GUVERNER, NISAM DUGO BIO NA FUNKCIJI? Sergejevo pitanje Aleksandru Vučiću je HIT na internetu! (INFO)

Takođe, nikada neću zaboraviti uzbuđenje i ponos koje sam osetio kada si prošle godine pobedio u Parizu. Pravo je oduševljenje bilo biti deo ove avanture!

Ali, znamo da svaka stvar ima svoj početak i kraj. I, sada, tvoje putovanje te vodi na drugi put. Želimo ti puno uspeha i jedva čekamo da vidimo šta će sledeće uraditi.

Hvala ti, Novak-san, za sve ove divne godine”, stoji u pismu japanske kompanije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir sport)

 

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]