IZJAVIO DA SE KAJE: Policajac koji je ranio devojčicu pušten da se brani sa slobode (INFO)

lisice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Policajac Goran Kelebuda pušten je da se brani sa slobode nakon što je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu zbog sumnje da je pucao iz pištolja na svojoj svadbi u Sremskoj Kamenici i tom prilikom ranio desetogodišnju devojčicu S. Z. u naselju Alibegovac.

U Osnovnom javnom tužilaštvu rečeno da se Kelebuda tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti, za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od dve do 10 godina.

[adsenseyu5]

Kelebuda na saslušanju nije negirao da je ispalio nekoliko hitaca u vazduh iz službenog pištolja dok je dočekivao goste u porodičnom domu i dodao da je spreman da snosi sve zakonske posledice ukoliko se dokaže da je devojčicu pogodio metak iz njegovog oružja, prenosi Alo.

Kelebuda je pred tužiocem izjavio da se kaje zbog svog nepromišljenog poteza te da nije imao nameru da ikome učini nažao, a posebno je istakao da se nada da ranjena devojčica neće imati nikakvih posledica zbog nemilog događaja.

NOVO POSKUPLJENJE CIGARETA: Evo koliko će koštati pakla od 1. jula!

Kelebudin advokat je izrazio sumnju da je devojčica ranjena iz oružja njegovog klijenta zato što su se u isto vreme u neposrednoj blizini mesta nesreće odvijala još dva svadbena slavlja, na kojima se takođe pucalo.

Poznatu pevačicu i sestru Dragana Bjelogrlića godinama gledate: Da li ste znali da je on NJEN BRAT?

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]