IŽIVLJAVANJE KOJE JE ZAPREPASTILO SVET: Monstrum silovao ćerkicu, pa snimke slao pedofilima

Foto ilustracija: dnevne.rs/pixabay

Foto ilustracija: dnevne.rs/pixabay

Zastrašujuća vest juče je zaprepastila čitav svet. Jedan Australijanac punih devet godina seksualno je zlostavljao svoju ćerkicu, sve to snimao kamerom pa snime i fotografije delio sa ostalim pedofilima!

Monstrum je počeo da zlostavlja ćerku kada je imala svega dve godine, a zločini su se događali između 2002-2011. godine. Australijanac, čije ime nije navedeno iz bezbednosnih razloga, ima 50 godina i prošle nedelje se pojavio pred sudom.

[adsenseyu4]

Sudija Kristofer Stivenson bio je šokiran i zgranut zločinima.

– Ovo je najgora stvar koju roditelj može da uradi sopstvenom detetu. Vi ste monstrum i ne zaslužujete da ikada više ugledate svetlost dana – rekao je sudija pedofilu.

Australijanac je svakoga dana čekao da njegova supruga ode na posao, a onda započinjao iživljavanje nad nesrećnom devojčicom. štaviše, nakon pretresa njegovog kompjutera, policija je pronašla video-snimke koje je delio sa drugim pedofilima, a na jednom od njih su gnusne scene sadističkog mučenja jedne devojčice.

– Ovo što ste vi uradili je zverstvo kakvo ne postoji ni među životinjama. Ljudski razum ne može da shvati gadosti i zločine koje ste počinili – rekao je sudija.

Otac psihopata osuđen je po 51 tački optužnice, od čega je 19 za seksualni odnos sa ćerkom, a 24 za snimanje deteta u neprikladnim položajima. Devojčica je od samog početka bila žrtva, i nije uopšte imala svest o tome da je otac zlostavlja.

Australijanac je osužen na 40 godina zatvora, a javnost je šokirana činjenicom da će saslušanje za puštanje na uslovnu kaznu imati nakon samo 12 godina u zatvoru.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Vladimir Filipović,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]