IVONA PANTELIĆ POBESNELA: Šokirana sam kada vidim PRIMITIVCE koji tretiraju ženu kao SMEĆE!

voditeljka

Foto: printscreen/RTS

Državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković pripadnici opozicije uputili su brojne uvrede u jednoj sasvim običnoj raspravi.

Nebojša Aleksić iz Saveza za Srbiju koji je poznat po upadanju u verbalne konflikte, bez srama je rekao državnoj sekretarki da je “bolesna u glavu” kao i “da je dobra samo za navlačenje”. On se u naletu brojnih uvreda upućenih jednoj ženi setio i stihova Bore čorbe i nastavio:

“Kad Biljanu Popović za du*e uštinu tu pronađu njenu suštinu”.

Na ovakve uvrede Ivkovićeva nije ostala imuna, pa je odgovorila da Đilas kada ne zna šta da kaže u svoju odbranu, uposli ljude da vređaju.

Ona je rekla da Đilas slobodno može da vređa i da preti koliko god želi jer ga se ona ne boji, ali je primetila jednu bitnu razliku između lidera SzS i svih ostalih koji se oglašavaju u njegovo ime, a to je da je Đilas milijarder, a Aleksić, Veselinović i Boško Obradović samo njegove sluge.

Nakon svih brutalnih uvreda koje su upućene državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković, mnoge javne ličnosti su joj uputile reči podrške.

KAD GRK PIŠE NA SRPSKOM: Natpis ispred jednog restorana u Grčkoj do suza nasmejao turiste iz Srbije (FOTO)

Među onim hrabrim je dobro poznato televizijsko lice. Voditeljka “Dnevnika” na RTS-u, Ivona Pantelić, je emotivnom objavom na društvenoj mreži “Instagram” uputila snažnu podršku svojoj kumi.

“Kumo moja.. @biljanapopovicivkovic ♥️ Ti si večiti borac! Tužna sam što zloupotrebljavaju tvoje tragedije.. i sama sam prošla kroz pakao bolesti.. šokirana sam kada vidim primitivce koji ŽENU tretiraju kao smeće.. Borićemo se protiv toga.. Ostani VEDRA, NASMEJANA I HRABRA”, napisala je Ivona Pantelić.

izjava

Foto: Fonet

Usledio je još emotivniji odgovor:

“Hvala Ivona moja❤️ ako je iko hrabra zena to si TI!”, uzvratila je Biljana Popović Ivković.

         

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: alo.rs)