ISTRAGA SE NASTAVLJA: Saslušana kuma Vera i BIVŠA ZORANOVA ŽENA, dale izjavu o tome da li je Zoran NASILAN

saslusanje

foto-nebosa-mandic

BEOGRAD – U beogradskoj policiji saslušana je Sanja, bivša supruga Zorana Marjanovića, i što je veoma interesantno, i kuma Vera, koja se ne odvaja od porodice ubijene pevačice.

– Tokom razgovora sa Zoranovom bivšom suprugom hteli smo da saznamo kakav je brak ona imala s njim i da li je on bio nasilan, da li ima bilo kakva saznanja o ovom zločinu.

NEŠTO SE DEŠAVA: JELENINA MAJKA ODVELA JANU IZ KUĆE MARJANOVIĆA, odvezao ih Zoranov brat (INFO)

Ona je tom prilikom, između ostalog, izjavila da je Jelenu poznavala odranije, još dok je bila u braku sa Marjanovićem, i da nema nikakva saznanja niti sumnje u vezi sa ovim zločinom.

Njihova kuma Vera takođe je saslušana u svojstvu građanina, a nas je zanimalo koliko je upućena u porodične odnose Marjanovića, s obzirom na to da je svakodnevno s njima – naveo je naš izvor.

[adsenseyu1]

Inače, tokom pretresa kuće kod Marjanovića je stigla i Jelenina majka Zorica, koja je dan ranije dala izjavu policiji. Ona nije želela da razgovara sa novinarima, a kako saznajemo, Krsmanovićeva je tamo otišla da bi bila uz petogodišnju unuku Janu.

Forenzičari, policija i radnici Srbija Šume i danas raščišćavaju kanal u borčanskom naselju Crvenka u kom je pre dve nedelje pronađeno beživotno telo svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Policija je odlučila da proširi pretragu, pa se sada istražuje i drugi deo kanala, ka stadionu u Crvenki, u nadi da će se pronaći neki dokaz koji bi doveo do osumnjičenog za brutalno ubistvo pevačice.

[adsenseyu1]

(E.K.)