ISTERAO JE IZ KUĆE, I DOVEO LJUBAVNICU: Evo kakva je reakcija bivše žene!

ljubav

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Nakon razvoda, muž je dao, sada već bivšoj supruzi, samo jedan dan da se iseli

Spakovavši svoje stvari, ona je rešila da priredi sebi oproštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelep trpezarijski sto, upalila je sveće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.

Završivši trpezu, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće.Muž je, sa svojom novom devojkom, bio neverovatno srećan prvih nekoliko dana.

https://www.dnevne.rs/aktuelno/pilot-oborenog-aviona-f-117-danas-zivi-u-bedi-evo-sta-je-rekao-nasem-pukovniku-koji-ga-je-oborio-foto-video

par

Foto: publicdomainpictures.net

Ali, uskoro, u celoj kući pojavili su se neprijatni mirisi.

Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promenili podove i prekrečili zidove… Potrošili su veliku količinu novca da bi seoslobodili ovog zla.

Ali, ništa nije delovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su rešili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mesec, ali nisu uspeli da pronađu kupca.

Morali su prilično da se zaduže u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

kuca

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Bivša žena ga je pozvala posle mesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje.

Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i volela bi da je otkupi. Muškarac se brže bolje složio sa cenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smešio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući igarnišne za zavese

NEDELJNI HOROSKOP: 15 – 22. januar 2018. godine (ASTRO)

(Dnevne.rs /Izvor: uspesnazena.com)