Ispovest Vlastimira Šefera: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

traka
Ubica Rade Šafer iz Kanjiže, dan nakon što je oženio sina Vlastimira, pošto nije mogao da gleda sreću svog deteta i njegove izabranice, rešio je da presudi svima koji su ih podržavali u zajedničkom životu.

Umesto da se raduje sa svim gostima u subotu na dan svadbe, Rade je samo pio žestoka pića i gledao u jednu tačku. Gotovo svi gosti su znali da je nezadovoljan izborom svoga sina, ali niko nije mogao ni da pomisli da će zbog Vlastimirove odluke ubiti šestoro ljudi. Kad su se svi gosti razišli, on je, navodno, verbalno, ali i fizički napao svoju suprugu i sina.

– Vlastimir je odmah pozvao policiju koja je i privela Radeta. Međutim, on je posle saslušanja pušten iz policije s prijavom o nasilju u porodici. Tužilaštvo je naložilo da ide krivična prijava u redovnom postupku. Kao da ga je to još više razjarilo, Rade je seo u svoj automobil “sitroen“ i otišao u kuću u Senti. Tu je uzeo lovačku pušku i krenuo od sela do sela da ubije ljude – priča jedan od prijatelja porodice Šefer.

[adsenseyu4]

Na meti pomahnitalog Radeta Šefera prvo su se u selu Orom našli njegov tast i tašta, Bizela (68) i Jan (74) Tračika, roditelji njegove žene Roza Šefer (47). Nakon dvostrukog ubistva kolima je nastavio put ka porodičnoj kući u Martonošu, gde su živeli roditelji snahe.

Iz lovačke puške ubio je snahu Nataliju Bajtai (25), njene roditelje, Šandora (52) i Karolinu (43) Bajtai, i na kraju suprugu Roza Šefer (47).

Dok je nasumično pucao ranio je i Natalijinu rođaku iz Francuske. I ko zna kolika bi bila tragedija da suprug ranjene žene Emanuel Donjon nije stolicom počeo da udara Radeta dok nije pustio pušku, ali i pao na pod. Istraga će pokazati da li je mladin teča upucao Radeta ili ga je nasmrt prebio

Martorošom juče su odjekivali samo jauci. Nije bilo čoveka koji nije čuo za tragediju i koji se nije zgrozio nad tim šta je Rade uradio. Svi su znali da sina nije podržavao u životnom izboru, ali niko nije mogao ni da zamisli da bi nekoga ubio.

Znali su ga kao dobrog domaćina, čoveka koji je voleo lov.

– Znam da je pre nekoliko meseci otišao da živi u Sentu. Nije se slagao sa ženom – priča jedan od meštana.

[adsenseyu1]

(Alo)

2 Comments on "Ispovest Vlastimira Šefera: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)"

  1. Policija ga pustila pijanog nakon saslušanja, zbog nasilja u porodici…….Svaki komentar je suvišan!!!! Proklet bio zakon i vlast i svi oni koji su na funkcijama!!!!

  2. Kristi Marinkovic | 18. May 2015. at 21:25 |

    Ovo sve ide na dusu lopinama iz vlasti koji kroje nakaradne zakone.

Comments are closed.