ISPOVEST MAJKE LUKE BOJOVIĆA: Nisam htela nikoga da ubijem, već da vidim gde je kuća ubice mog sina (INFO)

majka

Foto: printskrin-kurir
/Izvor: flu.bg.ac.rs

Saslušana majka Luke Bojovića

Žena nekadašnjeg direktora Zoo vrta u Beogradu Vuka Bojovića potom je ispričala da je Koljenšićeva supruga nju i Matiji slikala dok su bili u automobilu, a da su potom i oni izvadili aparat da fotografišu nju, nakon čega je usledilo hapšenje

Anđelka Bojović (66), majka Luke Bojovića, koja je sinoć sa njegovim bratom od strica Matijom (35) uhapšena u Nikšiću zbog sumnje da je sa njim pripremala likvidaciju Ratka Koljenšića, optuženog za likvidaciju Anđelkinog mlađeg sina Nikole, negirala je večeras optužbe na saslušanju u Tužilaštvu u Podgorici.

[adsenseyu5]

Kako Blic piše, na direktno pitanje da li je želela da ubije Koljenšića, ona je odgovorila:

– Ne, slučajno smo prolazili tuda i zaustavili se da pogledam gde je kuća ubice mog sina.

REŠIO DA PROMENI ŽIVOT: Aleksandar je otišao na kruzer, ali ne da zgrne pare – uradio je mnogo pametniju stvar zbog koje sada može da se obogati (FOTO)

Žena nekadašnjeg direktora Zoo vrta u Beogradu Vuka Bojovića potom je ispričala da je Koljenšićeva supruga nju i Matiji slikala dok su bili u automobilu, a da su potom i oni izvadili aparat da fotografišu nju, nakon čega je usledilo hapšenje.

Advokat optužene Anđelke Bojović, Borivoje Borović rekao je za CdM da za sada ne može da potvrdi informacije o snimcima koji su nađeni u njenom autu.

– Moji branjenici su se sasvim slučajno našli u Nikšiću, radi proslave nekog događaja, a na Žabljaku imaju vikendicu gde povremeno dolaze. Kada su prolazili kroz Kličevo Matija je Anđelki pokazao kuću gde stanuje Koljenšić.

[adsenseyu1]

Nju je interesovalo da to vidi i da vidi kako izgleda osoba koja je učestvovala u ubistvo Nikole Bojovića – kazao je Borović.

Anđelka i Matija Bojović uhapšeni su u sredu u Nikšiću zbog sumnje da su pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića i na teret im se stavlja krivično delo dogovor o pripremi u učestvovanju planiranja ubistva.

NAPRAVIO MI JE PAKAO OD ŽIVOTA: Branislava se ne drži PRINCIPA ĆUTANJA, pomenula i Sonju i provokativne fotografije!

Mediji, pozivajući se na policijske izvore, navode da policija sumnja da su majka i brat od strica Luke Bojovića prikupljali podatke o Koljenšiću, optuženom da je 2013. godine u Beogradu učestvovao u ubistvu Anđelkinog mlađeg sina Nikole.

Policija je u nikšićkom naselju Straševina, u blizini kuće Koljenšića, našla vozilo u kojem su bili Bojovići. U automobilu je nađen fotoaparat sa snimcima te kuće.

„OKRENUO PLOČU“: Potpuna promena u LJUBAVNOM ŽIVOTU poznatog pevača!

Koljenšić je decembra prošle godine izašao iz zatvora i od tada je pod policijskim nadzorom zbog sumnje da mu preti opasnost.

Po optužnici ubistvo Nikole Bojovića naručio je Slobodan Šaranović, uveren da je Lukina kriminalna grupa ubila njegovog brata Branislava. Šaranović je ubijen 11. marta ove godine ispred svoje kuće u Budvi.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs / Blic)

[adsenseyu4]