ISPOVEST “ČOVEKA SA ŠTAPOM: Evo šta je ključni svedok rekao policiji o ubistvu ZVEZDE GRANDA (INFO)

ZRTVA

foto Dragana Udovičić /kurir

Gledao sam u zemlju i nisam video nikoga. Ne znam koliko je bilo sati, sat nemam, a mobilni telefon ne nosim jer mi je nekoliko puta upadao u vodu. Inspektorima sam rekao sve ovo. Bilo mi je veoma neugodno na poligrafu – kaže Kanis Veselinović (64), “čovek sa štapom”

Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, navodno je svojim iskazom oborio alibi Zorana Marjanovića, udovca ubijene pevačice Jelene Marjanović (33).

[adsenseyu5]

Kanis je kako prenose mediji prošao poligraf koji je pokazao da je sve što je rekao, a u vezi sa ubistvom ZVEZDE GRANDA ISTINA!

Kako za “Blic” kaže Veselinović, ta kobna subota za Jelenu, bila je za njega uobičajen dan.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

– Te subote bio sam u Borči u prodavnici. Vratio sam se autobusom na liniji 104 i izašao na poslednjoj stanici kod stadiona u Crvenki – počinje svoju priču čovek, koji bi mogao biti ključni svedok u rešavanju svirepog ubistva Jelene Marjanović.

“Čovek sa štapom” kako ga je opisao Zoran Marjanović dalje dodaje:

Foto: Telegraf

– Sa stanice sam krenuo kući. Išao sam uobičajenom rutom, pored nasipa, preko mostića. Krećem se sporije, pomoću štapa jer sam imao prelom leve cevanice, a kost mi nije dobro zarasla, pa mi se noge brzo umaraju.

[adsenseyu1]

Gledao sam u zemlju i nisam video nikoga. Ne znam koliko je bilo sati, sat nemam, a mobilni telefon ne nosim jer mi je nekoliko puta upadao u vodu. Inspektorima sam rekao sve ovo. Bilo mi je veoma neugodno na poligrafu.

(Telegraf.rs)