Incident u Peći: Grupa Albanaca pretukla Srbina koji je pretrpeo teške telesne povrede

mladici
Pretučeni Pavić Gojković je naglasio da ga je od linča spasio kum koji je uspeo da se otrgne rulji i upadne u stanicu policije koja se nalazila u neposrednoj blizini i dozove pomoć

Srbina Pavića Gojkovića (61) pretukla je danas u Peći grupa Albanaca, a od linča su ga spasili pripadnici Kosovske policije.

Gojković je u izjavi Tanjugu rekao da se incident dogodio nakon što je izašao sa kumom i svojom majkom iz jedne advokatske kancelarije nakon čega ga je napala grupa Albanaca.

[adsenseyu5]

– Sa svojom majkom i kumom koji nas je dovezao u Peć bili smo do jedne advokatske kancelarije kako bi se dogovorili sa kosovskim Albancem zbog spora koji sa njim imamo vezano za našu zemlju. Nismo uspeli da se dogovorimo i kada smo izašli iz kancelarije napala me je grupa Albanaca – rekao je on.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

On je naglasio da ga je od linča spasio kum koji je uspeo da se otrgne rulji i upadne u stanicu policije koja se nalazila u neposrednoj blizini i dozove pomoć, kazao je Gojković.

Gojković je u incidentu zadobio prelom više rebara, a odmah nakon incidenta vratio se za Beograd gde živi od ranije sa svojom porodicom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

[adsenseyu1]