INAUGURACIJA ALEKSANDRA VUČIĆA: Putin šalje NAJMOĆNIJU Ruskinju (INFO)

Aleksandar

Foto:Tanjug

Na svečanost povodom inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, 23. juna, doći će više od deset šefova država i vlada, svi lideri regiona, mnogobrojni ministri inostranih poslova, dok će Rusija i Kina poslati specijalne izaslanike.

Naime, ruski predsednik Vladimir Putin na ceremoniju šalje jednog od svojih najbližih saradnika, predsednicu Gornjeg doma parlamenta Valentinu Matvijenko.

SKROMNA I FINA, A PRELEPA: Ovo je supruga Saše Matića sa kojom ima dve ćerkice (FOTO)

Ona je i stalni član Saveta bezbednosti Ruske Federacije i i slovi za treću najuticajniju političku ličnost Rusije, posle predsednika Putina i premijera Dmtrija Medvedeva. Ruski mediji je već godinama biraju za najmoćniju ženu u toj zemlji.

I zvanični Peking će u Beogradu biti zastupljen u “jakom sastavu“, jer je najavljen dolazak vladine delegacije sastavljene od visokih kineskih zvaničnika.

[adsenseyu4]

Svoj dolazak na ceremoniju načelno su potvrdili predsednici Slovenije, Crne Gore i Hrvatske. Očekuje se dolazak i Viktora Orbana, kao i šefa makedonske države Đorđa Ivanova. Iz Sarajeva stižu članovi trojnog Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić.

Evropsku uniju trebalo bi da presedava komesar za proširenje Johanes Han. U Beograd stiže i austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc. Očekuje se i dolazak najviših predstavnika Rumunije, Bugarske, Grčke…

LJUBAV JAČA I OD HIV-a: Ovo je nova 25 godina mlađa devojka Čarlija Šina! (VIDEO)

(Dnevne.rs/Srbijadanas.com/Izvor:Večernje novosti)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

1 Comment on "INAUGURACIJA ALEKSANDRA VUČIĆA: Putin šalje NAJMOĆNIJU Ruskinju (INFO)"

  1. 8wwlYi like to find something more safe. Do you have any recommendations?

Comments are closed.