HTELA DA SE RAZVEDE: Pomahnitali suprug upucao ženu tri puta ilegalnim pištoljem (INFO)

pucnjava

Foto: youtube/printscreen/Blic

Direktorka Predškolske ustanove „Surčin“ Tamara Rodić (37) teško je povređena kada je u nju pucao suprug Duško Rodić (37) juče oko osam sati ujutru na Novom Beogradu. Rodić je u suprugu upucao u stomak nakon kraće svađe na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića, a zatim je sebi pucao u glavu.

Kako „Blic“ saznaje, ova drama odigrala se ispred zgrade u kojoj su živeli, kada su supružnici krenuli na posao, a po Tamaru su došli kolega i koleginica službenim autom iz vrtića u Surčinu.

– Njih dvoje su stajali ispred zgrade i čekali da kolege dođu po Tamaru. Prepirali su se nešto na ulici, a kada su njene kolege stigle, Tamara je ušla u kola i sela na suvozačevo mesto. Nije stigla da zatvori vrata, a suprug joj je prišao i upucao je tri puta u stomak i u nogu – priča izvor „Blica“.

[adsenseyu5]

Nekoliko sekundi kasnije Duško je iz istog pištolja pucao sebi u glavu.

Motiv ovog krvavog pira i dalje je nepoznat, a policija je juče saslušala Tamarine kolege koje su bile u kolima kada je Duško zapucao.

Kako nezvanično saznajemo, u ovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje, a pištolj iz kog je pomahnitali suprug pucao je bio držan ilegalno, bez dozvole.

Komšije, kako su kazali za „Blic“, iz stana Rodića nikada nisu čuli buku.

UBIJEN POLICAJAC KOD POŽAREVCA: Muškarac (69) ga izrešetao automatskom puškom tokom hapšenja

– Viđam ih kada kreću na posao. Tamara je uvek sređena i nasmejana i skoro uvek sa sobom vodi njihovu ćerkicu (8). Šokirana sam – kazala je vidno potresena komšinica ovo dvoje supružnika koja je želela da ostane anonimna.

Međutim, poznanici kažu da su Tamara i Duško, koji inače važi za imućnijeg čoveka, bili pred razvodom braka.

[adsenseyu1]

– Ona je htela da ga ostavi i to već duže vreme. Nisu još pokrenuli parnicu, ali on to nije mogao da prihvati, nije hteo da je pusti – priča poznanica za „Blic“ koja je želela da ostane anonimna.

“UDRI SVOM SILINOM I BEŽI”: Vozači u Beogradu imaju novo strategiju za parkiranje (FOTO)

U predškolskoj ustanovi u kojoj je ranjena žena bila direktorka juče se sve odvijalo u normalnom redu, a kako su kazale vaspitačice koje su radile sa Tamarom, znaju šta se dogodilo, ali nisu želele da daju nikakve informacije. Sekretar Predškolske ustanove takođe nije hteo da daje nikakve informacije o tragediji, jer, kako kaže, sve je saznao iz novina.

BEZ ZAUSTAVLJANJA KROZ MOSKVU: Vučić u pratnji policije kroz glavni grad Rusije (VIDEO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Bojana Bogosav, Marija Antonijević,Blic.rs)

[adsenseyu2]