HRVATSKA FUDBALSKA TAJNA: Još jedan dokaz da je ustaštvo i dalje u srcima Hrvata stigao je sa SP u Rusiji (INFO)

fudbal

Foto: Reuters

Njihova reprezentacija sve je manje “kockasta”, a sve više u crnim dresovima, kakve su nosili dok su nastupali kao fantomska država NDH!

Sada je otkriveno i da je kompanija Najk, koja “oprema” Hrvate, još 2015. godine poslala nekoliko predloga za nove dresove reprezentacije, ali su svi – odbijeni.

Hrvatski nogometni savez izričito je tražio da rezervna garnitura bude crne boje. Što sličnija po dizajnu dresovima koje je su nosila reprezentacija NDH!

U kompaniji Najk nisu imali izbora, pa su im ispunili želju, a već na ovom Mundijalu se pokazalo da Hrvati mnogo češće igraju u tim crnim, ustaškim, nego u “kockastim” dresovima. Još samo da počnu da koriste fašistički pozdrav i – to je to!

Nacistički ispadi u Rusiji koštaće Hrvate milione evra.

(Dnevne.rs /pravda.rs /Izvor: Informer)

1 Comment on "HRVATSKA FUDBALSKA TAJNA: Još jedan dokaz da je ustaštvo i dalje u srcima Hrvata stigao je sa SP u Rusiji (INFO)"

  1. miha bukovac | 12. јула 2018. at 06:17 |

    Neznam kako je u Srbiji (u Beogradu u Merkatoru) ali u Markatoru u Ljubljani pojedino osoblje imaju crne uniforme i kape koje asociraju na ustaške uniforme! Mislim, da to nimalo slučajno!

Comments are closed.