HOROSKOP ZA SUTRA (22. januar 2018.): Ovan maštovit, Rak smiren, Vodolija odlično razmišlja (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 22.01.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Povoljan vam je dan za inovacije koje dolaze od strane aspekata preko vašeg polja posla. U većoj meri ste zainteresovani da tako nešto i protežirate.

Ljubav

Kod polja emocija možete da pravite malu rezervisanost prema partneru koji vas doživljava na potpuno drugačiji način nego što ste očekivali.

Zdravlje

Uradite sistematski pregled.

BIK

Posao

Poslovna strategija koju imate već neko vreme ne daje veće rezultate. Moraćete da budete dosledni svojim kolegama i da ih obavestite o situaciji u kojoj se nalazite, trenutno.

Ljubav

Pojačana tenzija oko trenutne situacije preko polja prijatelja se odražava i na vaš emotivni život. Morate da budete dovoljno fleksibilni za nešto potpuno novo.

Zdravlje

Nemate veće tegobe danas.

PORUČILI JOJ DA SE UNAKAZILA: Evo kako sada izgleda naša poznata voditeljka Jelena Bačić Alimpić! (FOTO)

BLIZANCI

Posao

Pojačana tenzija preko polja posla se nastavlja u velikom zaletu. Ukoliko imate stav da se mnoge stvari dese tek odjednom, možete da budete u velikom problem.

Ljubav

Pokazujete određenu zainteresovanost prema osobi koju odavno poznajete. Nije loša ideja da računate na konkretne detalje svog emotivnog segmenta.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Posao

Ukoliko se bavite privatnim biznisom nije loša ideja da se neki detalji ne preskaču kao što su dugovi od ranije. Morate da budete svesni situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav

Volite svog partnera i ne želite da ga izgubite, jer smatrate da su se slične stvari već dešavale. Nemate razloga za paniku.

Zdravlje

Stomačni virus.

LAV

Posao

Pokazaćete svoje umeće i nećete žaliti za vremenom koje je odavno već prošlo. Uhvatićete odličan poslovni zalet.

Ljubav

Stvarate pogrešnu sliku o sebi, kada je jedna Škorpija blizini. Možete poželeti da ostanete dovoljno pritajeni sve dok ne ispitate konkretnu situaciju ovaj put.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

KRAJ SVETA: Naučnici saopštili zvaničan datum kada će život na zemlji postati nemoguć za ljude i sisare

DEVICA

Posao

Započećete odličan poslovni aranžman ovaj put. Imate dovoljno strpljenja i nećete se dovoljno opterćivati nepotrebnim okolnostima koje su morale da se dese.

Ljubav

Pojačava se tenzija između vas i partnera na velika vrata. Želite nešto u vezi toga što pre da okončate.

Zdravlje

Nije loše.

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Posao

Pokazujete dozu pojačanog entuzijazma i ne osporavate nečije mišljenje u vezi promene koja vam se daje na uvid.

Ljubav

Nije loša ideja da se više okrenete parneru i njegovim stavovima kako bi dobili na vremenu. Osećate da je danas ipak sve u redu.

Zdravlje

Nemate tegobe danas.

ŠKORPIJA

Posao

Nipodaštavanje od strane kolega je nešto što vas ne interesuje. Pokazujete marljiv pristup svojim obavezama i ne želite nešto posebno da propustite ukoliko se desi pojačana tenzija.

Ljubav

Ukoliko su se desili određeni problem na vidiku su vam izgovori i pokušaj da izbegnete određene situacije.

Zdravlje

[adsenseyu4]

STRELAC

Posao

Ukoliko su se stvari dovoljno već iskomplikovale nećete biti dovoljno otvoreni za nešto novo sve dok se neki detalji ne skockaju.

Ljubav

Imali ste i lošijih dana ali nije slučajno ni partner umešan u sve to. Pokušajte da se otvoreno postavite ovaj put.

Zdravlje

Solidno.

Napravio joj je dete, napustio je, a na dan kad se PORAĐALA saznala je NAJSTRAŠNIJU vest u životu: TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKE PEVAČICE (FOTO)

JARAC

Posao

Niste svesni svojih potreba u većoj meri koliko ste se zabrinuli za svoj inetgritet ovaj put. Imate određenu dozu neprijatnosti koje projektujete i na ostale.

Ljubav

Postoji određeni osećaj tenzije koju ne možete da prevaziđete bar za neko određeno vreme. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi vašeg znaka.

Zdravlje

Izdržljivi ste.

pogled

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Posao

Pojačavate intezitet svog rada. Ne žalite se na uslove koliko na sam proces koji je po vašem mišljenju dosta spor. Imate odlične ideje.

Ljubav

Niko vas ne podržava u ličnim idejama i stavovima u onoj meri u kojoj se dešava nešto konkretno. Partner je uz vas u svakom slučaju.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

VLADIMIR IZ BEOGRADA JE IZGUBIO NOVČANIK, A OVOME SE NIJE NADAO: Kad mi je stigla poruka na jednoj društvenoj mreži, dobio sam LEKCIJU ZA CEO ŽIVOT! (FOTO)

RIBE

Posao

Imate dovoljno strpljenja za konkretne aktivnosti, ali ne razumete mnogo stvari koje vam se plasiraju u neku ruku.

Ljubav

Nije loša ideja da se povremeno okrenete i potražite konkretno rešenje za problematiku vezanu za zajednički život sa partnerom koji je u suštini i vaš najveći prijatelj.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: luftika.rs)