HOROSKOP ZA SUTRA 15. OKTOBAR: Lavovi, vatreni ste u ljubavi! Ribe, usmerite energiju na sebe! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Današnji dan vam je veoma povoljan za polje posla. Vreme je da se maksimalno posvetite važnim dešavanjima. Veoma lako pokazujete svoja osećanja i to značajno utiče na poboljšanje odnosa sa emotivnim partnerom. Prijala bi vam dijeta.

BIK

Očekujete da ćete dobiti povišicu jer ste se mnogo trudili i radili prekovremeno. Sledi vam razgovor sa nadređenima. Moguće je da ste prilično stidljivi i da vas to donekle koči da imate onakav odnos kakav priželjkujete sa voljenom osobom. Bez problema.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Svi vas poštuju jer ste pokazali koliko vredite. Možete da očekujete napredovanje u poslu. Moguće je da će vas osvojiti šarmantna osoba koja ima veoma vatren temperament. Radujete se novim dešavanjima! Postepeno poboljšanje na ovom planu.

RAK

Ako ste imali prevelika očekivanja od svojih saradnika nećete biti zadovoljni. Držite se realnijih stavova. Maštate o tome da pronađete idealnog partnera ali to baš i nije tako lak zadatak. Ne prija vam hladnoća i vremenski uslovi.

LAV

Možete veoma lako sklopiti neke nove poslovne kontakte koji vam mogu doneti veliku korist u budućnosti. Možete da očekujete pozitivan dan i uživanje sa voljenom osobom. Ispred vas su veoma lepi trenuci. Posetite lekara radi redovne kontrole.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Želite da imate sve konce u svojim rukama u svakom trenutku. Niste spremni da se odreknete kontrole koju imate. Moguće je da ste poželeli neke promene na ovom polju i da sada tragate za novim partnerom! Prijaće vam fizička aktivnost.

[adsenseyu1]

VAGA

Možete da očekujete pokretanje novih i veoma važnih poslovnih projekata. Ostanite maksimalno fokusirani. Voljena osoba polako pokazuje drugu stranu svoje ličnosti koja vam se i ne dopada previše. Problemi sa viškom kilograma su mogući.

ŠKORPIJA

Planirate veoma ozbiljne poslovne promene. Imate želju da ostvarite uspeh veći nego do sada. Možete da očekujete da ćete ostaviti veoma dobar utisak na osobu koju pokušavate da osvojite. Zbližavanje vam sledi. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Uspećete da razrešite neke manje nesuglasice koje ste imali sa nadređenima. Ispred vas je veoma povoljan dan za posao. Novo emotivno poznanstvo je na putu, a vi ste spremni za uzbuđenje koje sa tim dolazi! Moguće su manje srčane smetnje.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da će neko pokušati da utiče na odluke koje donosite. Skladna bračna atmosfera vam uliva osećaj sigurnosti. Osećate se veoma dobro pored svog partnera. Povedite računa o mogućim probavnim smetnjama.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Možete da očekujete srećne okolnosti vezane za posao. Bez mnogo muke dolazite do poboljšanja zarade. Otvoreni ste u komunikaciji sa voljenom osobom i to vas može samo dodatno zbližiti. Veoma ste srećni i zaljubljeni. Prolazan kašalj.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Maksimalno ste posvećeni važnim finansijskim pitanjima koja su ispred vas. Ne brinite, sve će biti uredu. Smatrate da je vaš partner postao previše okrenut sebi i svojim potrebama, te i da zanemaruje vaše. Povedite računa o načinu ishrane.

(Dnevne.rs /telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]