HOROSKOP ZA 2. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

tigar

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan ostvaruje sve zacrtane planove,  Strelac će se suočiti sa poteškoćama na poslovnom planu, Vodolije očekuje novo poznanstvo

OVAN

Lako ćete ostvariti svoje planove za današnji dan. Ne očekuju vas veće smetnje kada je u pitanju posao. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam biti jako interesantna. Probava vam je osetljiva.

BIK

Uspeli ste da završite važan poslovni projekat i zadovoljni ste zbog svog umeća. Očekuje vas povoljan dan. Ne dopada vam se situacija u kojoj se nalazite. Imate utisak da se partner udaljava od vas. Problemi sa debelim crevom.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete nov poslovni projekat koji će vam na duže staze doneti uspeh. U svom partneru ste našli sve ono što ste želeli i smatrate da je on idealna osoba za vas. Povedite računa o bešici.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Pred vama je period u kom možete da imate neke nove poslovne ponude kojima ćete biti zadovoljni. Moguće je da ste na neki način dopustili da vam promakne šansa za početak nove veze. Podložni ste prehladi.

 

LAV

Ostavljate jako dobar utisak na razgovoru za novi posao. Možete da očekujete pozitivne promene. Ako imate partnera planiraćete uskoro neko zajedničko putovanje. Bez problema na polju zdravlja danas!

DEVICA

Možete da se nadate sasvim stabilnim okolnostima kada je u pitanju polje posla. Ostvarićete svoje planove bez poteškoća. Pored sebe imate osobu koja vam se jako dopada i koja vam prija. Povedite računa o ishrani.

 

VAGA

Niste zadovoljni poslovnom situacijom i u planu imate promene radnog mesta. Osećate se voljeno i sigurno pored partnera. Srećni ste i smatrate da vaša veza može da napreduje. Moguća je prolazna glavobolja.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da ste iz nekog razloga nesigurni i da poslovni planovi ne idu baš u željenom pravcu. Osećate se dobro jer ste našli osobu koja je spremna da vam se prepusti. Uživate u romantičnoj avanturi. Imate višak energije!

 

STRELAC

Današnji dan vam može biti prilično težak. Poslovna situacija ne ide onako kako ste očekivali. Očekuje vas manji nesporazum sa partnerom. Potrudite se da to ne pretvorite u neku veću svađu. Problemi sa vidom i očima.

JARAC

Imate utisak da na polju posla sada ne možete mnogo toga da promenite i zbog toga niste naročito zadovoljni. Sigurni ste u svoja osećanja prema partneru. Moguće je da biste želeli brak u budućnosti. Odlično se osećate.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Možete da se nadate odličnoj situaciji kada je u pitanju posao. Sve ide onako kako ste zamislili. Dobro se osećate pored voljene osobe. Ako ste slobodni uskoro vam sledi poznanstvo koje vodi do veze. Možete da se opustite.

 

RIBE

Posvećeni ste svom poslu i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Ne biste trebali da imate veće promene. Pred vama je prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će vam delovati originalno. Hronični problemi sa zdravljem.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)